Friday, August 28, 2009

cantek nyer kek nih


Ila ....congrats ...the cake looook so beutiful ...cun n sweet sama cam tuan yg buat nya . Im so proud of u ila ..saw this in her blog and terus ai rembat utk menghiasi my blog , terus je blog ai nampak ceria ngan this vibrant pink ...lawa kan ...ha pasnih kalau adik sutan nak kawen nanti ley la tempah kek hantaran ngan ila ...boley kan ilaaaaaaaaaa

so kalau sesapa intrested nak order kek ngan ila ley ke blog RIZQCAKES and Ila duduk area Setiawangsa ..

8 comments:

DYLA said...

cantik nya kek tu! kreatif btul.

fazilzura said...

alahai cute nye kek

Filla ~ Kasih Aleeya said...

rajin giler minah tu...

cookie devine said...

setiawangsa?wahhh,dekat umh cik Cookie.harus singgah.

ila de cute said...

wah moon, baru perasan ada entry ni...tq tq...muah muah... ni kena bg komisen kat moon ni...hehhe

happy2gether said...

Ila...Moon mmg kwn contoh..sangat supportive....lps tgk terus masuk blog cupcakes awak n place order...kebetulan b'day Aqil around the corner...

Moon, sbb byk beli brooch saya yer?tq tq..

Miss Moon said...

ila , mai ...kiter kan kenkawan ...apa der hal . Benda kicik aje ...

anyway ..brooch yg mai jual tew mmg moon sokaaaaaaaaaaaa tew tamak membeli hahahhahah

mai birthday aqil dah dekats kan ...ya allah rasa cam awak cam baru lepas pantang je mai wooo

Marsha~ said...

betullah.. dulu kita kawen cake biasa2 je kan?? :(