Wednesday, August 19, 2009

5th anniversary

wah udah 5 thn woo . Besok is our 5th anniversary n lusa is Iskandar 4th birthday n tulat kiter berpuasa ...hahahhahaApa yg dapat pada tahun ke 5 perkahwinan ? Alhamdulillah dah dapat 2 org anak yg comey hahhahah yer la kalau mak pak tak puji sapa lagi nak puji kan kan kan ....alhamdulillah dah ada umah sendiwi ..ok la tew ..tew pun dah banyak banyak bersyukur ....berkat usaha keras kita org selama nih .

Me n sutan still sama cam dulu ...cuma semakin mengembang hahhahahah yer la mana ley nak compare time nko muder remaja kan ...skrg pun dah tua ...anak dah 2 ...automatik kanak kanak panggil kowang pakcik n makcik ...hahhahah tuaaaaaa ..kalau auntie ngan uncle ok lagi hahhaha .
ada apa perbezaan ke selama 5 thn nih ...erm cam tak der sangat . He is the same guy that i fall in love ..he is the same guy that always make me gelak bagai nak terburai isi perut n he is the same sutan yg kuat mengusik hahhahah kadang sampai termenangis pun ada ...ada org tanya , u tak borink ke asyik tgk muker laki u je . pegi kije skalik ...kat opis pun skalik .....well rasa logik ke org tanya soklan cam tew . well kalau dah biasa ...apa nak bowink nye ..

if i ask u borink tak tgk muker anak u je ...asyik asyik balik umah muker anak u ke ...and u as a perents ada ke terdetik di hati sendiri yg anda boring tgk muker anak ...no no no kan . Sama jugers ..masakan bosan melihat muker pasangan anda setiap hari ...kalau dah ada rasa bowink tew ...baik tak yah kawen la kan . A happy parents will make their children happy . A couple should not lebey kan anak anak more then their hubby or wife ..bukan tak ley sayang anak ..tapi jagalah pasangan anda seperti mana anda menyayangi diri anda . Ini Dr Fadzilah kamsah yg sebut kay and its true . Even me my self pun kadang to bz jaga bebudak so bz nak buat pelbagai kije umah yg tak pernah nak habis ...kadang sian pak sutan kadang tak terlayan jugers dia ..nak minum air ke hapa ...but we try our best la kan . Sedang kan lidah lagi tergeget ...ini kan plak suami isteri .


So ..pak sutan , happy 5 years ya ...5 wonderful years ...and i hope more wonderful years ahead . U dah jadi my best friends for 10 years ...and u are the best friend that i ever had ..
aku nak berjiwang karats kang ada plak budak opis yg baca nih muntah darah bagai kan kakkakakkaka ...luv u my poopsie poohhhhhhhhhhhh

moon ada wat entry cam na kisah kita org bercinta ...hahhahah so kalau nak baca klik here

For iskandar 4th birthday , moon tak wat apa apa majlis just a simple celebration kat nerseri dia . Since last week dia dah duk asyik mintak kek besar ...cam tahu tahu je dah hampir birthday dia . Nanti entry khas birthday dia akan moon buat ek ..

29 comments:

genny da bomb said...

hepi 5th anni moon n sutan, hope berbahagia selalu hendaknya kan..takpe biar kuat ngusik dari stone cakap pun apa yang penting je kan..betul3 nape org tanya tak boring ke ngadap laki hari2 kan..nape tak tanya tak boring ke ngadap anak kan..hahhaa..logik2..mmg tak boring la layan anak ni..boring bila wat perangai je..bila gi keja,balik keja dah takde dh boring2..new things plak kan..hehehehe

to isk..hepi 4th besday..jgn notti2 n be gud bro aa to yaya..nuqman leh tgk isk dlm laptop kat umah je..asik2 suh bukak nk tgk isk hehehehe

eLYies said...

angah doakan semoga berkekalan sampai akhir hayat...dan semoga MENGANDUNG lagi next year..HAHAHAHAHHA

reen said...

moon
happy 5th aniversary..moon punyer 20hb
reen punye 21hb...5 tahun jugak..rasa2 buk filla punye 4th sept kot..kalau tak silap - 5 tahun jugak...

semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat...

statement cakap pasai "tak boring ker"
mana leh boring kann...orang yg tersayang..best arr..heheh

to isk..happy 4th birthday..semoga hensem selalu..

heheh

Wan Haida said...

Happy 5th Anniversary to Moon & Sutan.....Sweet Couple...Suka aar tgk korang....Aida dah baca dah kisah cinta Moon...teringat pulak zaman cintan cintun aida zaman kat college dulu...ada sedikit persamaan cuma my hubby tak kerja sekali aje....:)

Drama Mama said...

happy fifth anniversary, u guys look so happy together! sila lah kongsi rahsia kebahagiaan rumahtangga di sini ya (kak?) moon.

btw, tomorrow is my dad's birthday too. same la ngn ur hubby :-D

cookie devine said...

Moon,
Happy 5th Anniversary kak.moga murah rezeki dan bahagia sampai akhir hayat.kongsi2 laa papa yg patut.

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

heppi anv to moon & hubby wish u all the best .. bahagia selamanya ;-)

MrsSluRp said...

Happy anniversary to both of u!
many happy returns..

Filla ~ Kasih Aleeya said...

moon... yg aku kenal.... mmg loving giler... suker tgk moon & sutan.. sutan mmg pak lawak... ngn ai pon pak sutan suker melawak..auwwww... nak bawak parang tetak fillanie ker?..huahaha.. sajer usik ko..hahah... smoga terus berloving2 yer moon and sutan... HAPPY ANNIVERSARY!!!!!

Ann GreenStrawberry said...

selamat ulang tahon perkahwinan wahai kak moon n abg sutan yg sweet...kamo really best n sweet...cam fren jer sentiasa..i lyke...may Allah bless uolss kay..murah rezeki n fanjang umur lah..ihaahha...bile leh lepaking sesama nie..?? huhuh

yantz-yeem said...

hapi ann moon n sutan..hope korang bahagia sampe bila2...kalo boleh sampe dunia akhirat...biar ajal yg memisahkan korang...dan yg best nya korang dah complete selama 5 tahun nie...dah ada anak sepsang...ada harta yg menjamin kehidupan korang dan yg paling penting kasih sayang korang tu ikhlas...biaq pi org nk kata apa pun...

Miss Moon said...

thanks ya ya alllll , entry nih awal sehari sebab besok ai nak kuar dating ngan pak sutan akakakkaka

busyuksayang said...

happy 5th anniversary :)

Lenny said...

moon...

happy anniversary my dear fren....
semoga berbahagia hingga akhir hayat dengan sutan tercintaaa.... semoga both of you will share more wonderful years together.. smoga sutan lebih2 sayang lagik pada moon...

semoga bertambah rezeki kalian berdua... aminn..

utk sutan kecik,
semoga jadik anak yg soleh... anak yg menjadik kebanggaan mummy dan daddy...

aminnnnnnn

☆ lieya latif ☆ said...

hepi anivesari dear.....semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...amin..

Lovely us said...

mai..

sweet sweet...hapy annv k.. suker tgk happy family.. :)

p/s tkder promotion pakej utk annv ke..ngeeee

Yanz said...

appie anivesari sis moon n bro sutan...sis kite same la 5th year cume kite lebih gatal ckit...tu la kawin awal bulan 5.

::It's Me:: said...

hepi aniverseri moon n sutan n hepi besday to isk...

E.L.I.Z.A said...

happy 5th anniversary!

fazilzura said...

MOON..

hepy anniversary ...
besh nye kawin dgn org yg lomantiz

shafahanz-iman said...

alahai moon.. sonok baca eniveseri ni.. sonok betul .. harmoni eh awak.. alhamdulillah.. kekalkan ek..

*MaMa HeRdA* said...

moon!! hepi anniversary..ala2 comeynyeee pic...

Sally said...

epi anniversary Moon..cute la tgk gmbr Moon dgn husband ngan kostum tu..

happy2gether said...

Moon, happy 5th anniversary, u're so lucky to marry with yr best friend...both of you indeed deserve each other...mai doakan semoga kekal berpanjangan...bahagia sokmo, dimurahkan rezeki...bestnyer pi dating...sejak mai jdk cikgu nak cuti hari biasa susah bangat...sigh..

Utk Isk...happy birthday dearie...semoga sentiasa menyenangkan hati mummy & daddy yer....

ZAF said...

saye follow blog ni ye

Miss Moon said...

thanks zaffff ...i folllowwwwwwwwwwwwwww

Zaimi said...

happy 5th anniversary... hehe..dah lama kan...rasa cam kejap jer

...$weE+ 666... said...

u both are meant for each other... suker tgk korang berdua tau! hepi 5th anniversarry... smoga cinta smakin segar & indah... aminnn~ miss u much, moon! *muahz muahz* (byk plan dgn moon tergendala... huhuhu, tapi i ingat tau, cuma masa jer tak mengizinkan... sori ek moon!)

...$weE+ 666... said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...