Monday, August 17, 2009

Isk n yaya ikut mummy pegi amik gambo


Dapat la dia org main kat playground ...yang lawak tew masa duk layan isk main dia tetiba cakap ..." mummy seronok kan macam nih " alahai isk ..nampak nor mummy jarang bawak isk jenjalan ....skrg nih kena kurang kan jalan jalan ...kat tempat yg sesak sesak .

Yaya yg happy nampak mummy dari jauh ..nampak happy je kan ....after that...

Dia nangeh sebab mummy dia suh duk diam diam kat sitew ...yer anak dara kuw ini juger berhati tau fu fa ...sangat senang nangeh wooo

Isk la punye sonok ..main sampai lencun .Berapa kali lap pun still basah jugers
Tapi yang buat dia tambah happy ...sebab ada kakak cantek ekekekk isk kan bukan boley tgk org cantek2 neh ...hiks

Dia follow je mummy dia duk amik gambo ...tak pa Isk watch n learn kay hahahha cam poyo je ayat mummy dia ekekekke . Ini la kakak cantek yg buat Isk tersipu sipu malu akakkaka



all picture will be update at CYBERPHOTOG ..just letak sket kat sini ekekke
ada lagi yg pending lom masuk ke sana ..1) Fiza's outdoor 2) Fiza n friends convocation
3) Sofiana's outdoor pic


Regards
Moon
my ym = munirah301
my facebook = Munirah abd rahman



* Ila , kami semer doakan hafiz cepat sihat ya . Dapat sms from Ila kata Hafiz kena admited . Harap tak der yang serius .
* Fara , we pray for Imie too . Lama Imie demam tew ...nanti apa apa bagitau aku tau . Get well soon Imie dearie
* Herda , moga hubby u Mizi cepat sembuh ya . Tabah kan hati nko ek Her .

1 comment:

Drama Mama said...

oh serious anak2 anda adalah sangat comel!!