Saturday, August 22, 2009

Isk kat nerseri

Goodie bag yg berisi jajan n jely for the kids ..( bought this at nilai 3 . RM 3.90 for 10 bag ..cheap kan . Much cheaper than paper bag ...and ada banyak kaler n patterns too ) most importants its tahan koyak akakkak
semer dah duk keliling meja ...and si kecik nih asyik nak duk atas riba mummy je ...aduiii adik woooi cam na mummy nak amik gambo abg isk kalau cam nih ..
Isk with his friend
Heppi je time nih
time nih yaya rugi la tak duk skalik ngan fwen ...apa pun riba mummy dia juger yg jadi mangsa ...berkepits jeeeeee...isk tgh suh kenkawan wat peaceeeee
tapi dia plak yg beria sengeh sampai tak nampak mata akakakkaka
masa nih baca doa makan ...berlagu lagik ...lepas amin semer jerit ...makan cikggggguuuuuuuu
He is so happy ...dalam kereta sempat lagi dia kata " tenkiu mummy , belikan kek utk isk n kawan kawan isk " adehhhhhhhhhhhhhh ur most welkam dear ...

nanti petang karang kiter celebrate kat kajang plak kay ....i love u isk ...mummy doakan isk menjadi anak yang baik n yang mampu membahagiakan mummy n daddy ...and menjadi insan yang berguna ...tetiba mak emo emo plak ....love u isk .


7 comments:

genny da bomb said...

Nuqman : "hepi besday isk!!" (mamat ni tgh tgk isk hehehhe)

lmt hari jadi isk..be gud boy okeh!!jgn jadi raja airmata tauuuu..hihihihi..

Munirah Abd said...

happy birthday isk..

moga jadi anak yg soleh ye..

namo noty2x k.. :D

fazilzura said...

sonok bile tgk anak2 kite hepy kan

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah .. leh plan tuk adam py nursery cam gini gaks ...

Filla ~ Kasih Aleeya said...

weh isk ni matured giler ar..hahah.. dlm ramai2 kengkawan dia..nampak ler dia plg matang.. stylo lagik..macho lagik..auwwwwwwwwwwwwwwww... windu isk..

Hana said...

moon, goody bags tu senang ke nak carik kan nilai 3 tu? most kedai ada?

Miss Moon said...

hana goodie bag tew semer kedai yang menjual peralatan kawen ada jual . moon pegi kedai yg depan skali kat pintu masuk ...nanti moon cek balik apa nama kedai tew kay .