Monday, August 17, 2009

demam facebook


Ha , skrg pengguna facebook dah berjuta juta . kaya la mamat yg cipta nih ...org nyer sangat muder kay . Oleh kerana facebook duk buat untung yg sangat besar maka dia org telah offerkan staff dia org utk beli saham syarikat ....facebook oooo facebook u nak amik ai kije tak akakkakaka .

hahhahahahah nahhhhhhhhh i love my job and i love working here .

apa bila semer duk mabuk ngan facebook , which ai pun kena ok . Nasib la tak berlanjutan ....sampai kan duk kat umah pun duk ralit main FB ...anak nak susu pun mak duk suh tunggu ...masyaallah leka sungguh diri ku ini ....insaffffffff. Tapi benda benda cam nih kan bermusim ...nih bila Farmville kew dah lvl 19 ...kegilaan nak menanam tew dah berkurangan . Tanam pun benda yang 3 4 hari baru ley harvest ekekkeke ...kat opis pun tak main dah ...yer saya cakap betol . Tipu la kalau moon kata moon tak ber FB kat opis . But now i try not to layan sangat ...since kat umah pun dah ada streamyx kan .

But ada untungnya FB nih sebab ai manage to stay contact ngan my schoolmate semer ..kalau tak misti payah kan....found this in someones blog ...terus save tapi lupa plak dari blog sapa . tuan empunya blog kalau anda ada post nih ...saya copy ek ...
Ha hamik nko ...the moral of the story ...think before u write ...not only in FB ...even your YM status ke entry dalam blog ke ..tapi tew la kadang kiter pun tgh marah kan . But mebi after baca nih sama sama kiter renungkan ...who knows our bos pun ada FB jugers...kwang kwang kwang

oh ya , ramai yg tanya apa nama moon kat FB ...sebab ada yg carik miera301 ada yg cari moon . My FB is munirah abd rahman ....ada gambo saya tersengeh lebar tew kan ..that's me . Plz mention u got this from my blog since kalau org lain try to add me , n moon tak kenal moon ignore . Bukan kurang sopan , but moon tak mo contact banyak tapi i tak tahu sapa kah org itew . Atleast i know this is my blog reader , this is my customer n so on ...thanks

6 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

ha ha hah
amik ko...sekali boss tinggalkan comment...mau terkejut2 di akan...
ngeh ngeh ngeh

zana pun dah addicted dgn fb nie moon. Memula dulu cam alahai...apa kebenda ler benda alah nie...sekali ko, hari2 asyik nak masuk jerr...

cam moon ckp, anak minta susu pun suruh tunggu dulu....hu hu hu, kijam kannnn

fazilzura said...

kahhh lawak betui ler org tu ..
aduyai

daku pun ado fb nye

** pstt moon , now mumy nazira kite dh bukak butik tudung alam maya ler

fazilzura said...

kahhh lawak betui ler org tu ..
aduyai

daku pun ado fb nye

** pstt moon , now mumy nazira kite dh bukak butik tudung alam maya ler

cookie devine said...

moon,
Cik Cookie pun mmg axtive ngn FB nih.smpi naik muak tapi nak gak guna.suka jwb kuiz.paling teruk "siapa bakal suami anda?".Jawapan ustaaz rock.bengong kan?

genny da bomb said...

mmg kojol la kerjaya ko..hahah..tu la kan..cakap kene berlapik..kalo cakap aku penat keje ke takde la bos ko nk komen camtu kan..hahaha..

add org kat fb pun kene pilih2 gak..

*MaMa HeRdA* said...

ambik ko..mau kalau gado dgn laki..luah kt fb..kene cerai...hahahaha..astagah..jari ku kejam menaip..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...