Monday, July 26, 2010

apa hal plak nih KOSMO

terkejut baca nih ....so ngan pantas masuk terus blog Mamasita Mamamia n Sakmongkol ...and ai so terkejut sebab apa yg di tulis hanya la luahan hati seorang isteri n bukan ucapan ai nak u cerai kan ai ..no theres no such words pun

N tambah mengejutkan lagi ...dia sendiri pun tak tahu berita pasal dia di siarkan n theres no one pun bgtau dia nak amik cerita dia ...adu scary dow cam nih . Ada kah wartawan pun membaca blog ..n nampak citer best terus soluk masuk paper ...alamaks kalau cam nih misti ramai org tkut nak menulis belog...n cuba la pk cam na ngan anak anak dia org nanti ...malu kay . Kesian dia org

i hope kosmo can come up ngan a very gud explaination regarding this ....lagi pun ai suka baca kosmo tetiap hari baca KOSMO pakai E-browse ...tapi kalau citer cam nih tak best la kan nanya org btw dia org nih Dato n Datin . Not nice la kan kiter burukkan org ..

10 comments:

.::MY DOUBLE F::. said...

kasi saman je kak moon

Miss Moon said...

kan sepatutnya ley saman la kan ...saman malu

ada mana mana lawyer tak kat sini hahhahah nak tanya dia or ley ke nak saman hahh

kesian dow ...andai kata skrg nih tgh retak ...bila kuar paper teus berkecai la berderai la ...

kecewa la ngan KOSMO

makdara TERDIVA said...

ishh!! blog kan sekadar nak luahkan perasaan..

KOSMO oh KOSMO

.::MY DOUBLE F::. said...

tk sangka kosmo bc blog... pastu ikut suke hati amik gamba n cerita tanpa kebenaran tuan tanah

Lenny said...

isk.. takder modal sangat sampai camtuh skali... tah pape la wartawan tuh.. saman je ok gak..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

erk...giler arrr wartawan tu..
suka suki jer buat citer camtu...tak minta kebenaran dari empunya diri plak tu...
iskh..now, wartawan menulis ikut suka hati jerrr...

Ali Imran Sarmin said...

biase la tuh.. nk laris kan paper..
kite tetap bace on9.. :P

Miss Moon said...

ha ha ebrowse mmg tervaekkkkkkk

SharolNaja said...

biasa lah akhbar tabloid mcm ni nak citer sensasi jew...tajuk mesti gempak..isi kandungan hampeh..cedok sana sini tanpa ada maklumat lengkap, buang duit jer beli! hati aku tetap pada utusan malaysia...

.::MY DOUBLE F::. said...

sama lah ngan metro suke cerita pasal org je berita lain tkde... now member2 sy duk kecoh hal ini.. sian je