Monday, July 19, 2010

kita tak langgar , org langgar kiter

ha itew la tajuk yang best kan ...nih pasal kereta akakka. Petang smalam pak sutan blk dari kelas then dia pun bg tau ....adu penatnya ari nih banyak kena blajar pastuh malang sungguh nasib kereta kena langgar plak ...

me cam apa langgar kat mana ....siapa langgar . Sutan kata dia tak tahu balik je nampak ada nota kat viper keter ..Pn apa ntah nama dia . Dia mintak maaf sebab terlanggar masa reverse ...n dia tinggal kan nom phone dia ..bagus la Pn tew sangat bertanggungjawab

Now Pak Sutan tak mo call dia kata segan la awak la call ...sama sama pompuan kan senang sembang ....katanya dia tak sampai ati nak mintak . Tak pa nanti moon call kan just nak tahu kalau nak ketuk tew berapa kena ...then ai akan call n discuss cam na


n berita tergempar
ni kereta Ila n Poek . Dia org terlibat dlam kemalangan petang semalam . Nasib tak der yg cedera .

6 comments:

iCaLoVeZiE said...

alhamdulillah takde pe.. saya kena langgar lagi teruk.hehe. tapi syukur takde pape.

Nurul Malyanah said...

alhamdulillah.. takda apa2...

ish2..baik betul puan tu..hihi

Eri-chan said...

ish ish sape yg tak eksiden mcm tak sah je kan ada lesen..
i pun ada pengalaman, terlanggar, kena langgar..huahua..sedih woo

Eri-chan said...

ish ish sape yg tak eksiden mcm tak sah je kan ada lesen..
i pun ada pengalaman, terlanggar, kena langgar..huahua..sedih woo

Eri-chan said...
This comment has been removed by the author.
ibu 2AZ said...

alhamdulillah, hrp takde pape ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...