Friday, July 23, 2010

Isk n Fiya

Isk sayang sangat kat adik ...si adik plak suka duk kat abg dia ...kadang abg dia baring dia dtg gosok kepala abg n suruh abg tido ...hahhaha sama cam mummy dia duk slalu wat akakakka. Moon slalu pesan kat Isk ...jaga adik baik baik ...sayang adik ...jgn gaduh ngan adik n Isk dgr cakap but adik aduuuu suka kaco abg ...rasanya skrg nih dah kurang sket rasanya . Dia org dah boley share many things...n mostly abg nya banyak mengalah

Sutan kata Yaya nih sebijik cam mummy ...suka kemas2 pastuh suka lipat kain hahah lepas lipat kain angkat kain2 letak atas tangga hua hua hua ...then suka duk kat dapo ...tak suka tgk TV . Bila perati balilk ha ha la mmg betul . Yaya nih lagi sukka lepak lipat kain ngan moon rather that join Daddy n Abg dia tgk citer katun ...ke semer girls cam tew?
This boy will turns 5 next month...ramai org kata ehh besar nya dia ...well sila tgk acuan dia kay ....mak pak nya besa maka anak nya pun akan besa n panjang muahahhaha

4 comments:

Eri-chan said...

baik ar yaya lipat2 kain...
dak laki tgk katun biasala...
comel2..baik isk jaga yaya ek..

JHaZKiTaRo said...

cute.. :) salam ukhwah.. blog hopping.. ada masa, jemput ziarah blog hamba jika berminat nak baca TRAVELOGUES IN 45 COUNTRIES.. :)

ayien78 said...

moon... sedar2 dh besar pjg
sedar isk dh jd encem boy dah...
yaya plak dh girlish giler skrg ni...emmmm...times fly... windu plak kan nk banak kecik tapi sangat tk sanggup nk jaga mlm sebenarnya huhuhuk

suesweetheart said...

Seronoknya tgk abg adik ni... cute...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...