Monday, July 26, 2010

My 1st Giveaway

Kowang ingat lagi tak ari tew moon ada wat 1 contest kan and adiah nya ada la 1 free outdoor session with Moon ...so last saturday ai ada date ngan Ibu yg sangat sporting ...walaupun dia tak dpt melihat tp dia sangat alert ...cam dia tahu je moon ada mana n muka dia manis je mengukir senyuman ...nasib la ai tak menitiskan air mata kalau tak wat malu je

So entry yg berjaya menambat hati Moon adalah

http://draqil.blogspot.com/2010/02/free-giveaway-by-moon.html

Kerana bila acapkali di ajak berphotoshoot, wajah tua itu akan berkata "oh, mummy tak lawa....tak perlulah". Tapi, jika peluang itu datang dalam bentuk kemenangan...mana mungkin wajah tua itu menolakkan? Malah mungkin...bisa menyentuh hati tuanya dan menggembirakannya...kerana entry ini adalah KHAS UNTUKNYA...


6 comments:

Ali Imran Sarmin said...

wah..best nyer..
len kali ali nk masuk la ek..

*follow la blog ali walaupun x best.. :P

Sally said...

wah..tak kekok makcik tu ya!..good job moon

Miss Moon said...

oret Ali ...ai followwwwwwww

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

bestnye dapat gambar camni dgn ibunda tercinta kan....

Eri-chan said...

makcik ni sportingla...
nice shot la..

DRaqil said...

oh moon thanks ek. mummy i asik puji u yang baik ati layan karenah dia. oh, nanti bila dah dpt album mesti dia suka dan mesti dia asik usap2 gambar tuh...yelah dia kan tak dapat melihat...dapat usap pun jadilah katanya...huhu. thanks moon