Friday, July 16, 2010

masa bersama keluarga

ni cerita last weekend . Mama n Papa dtg umah . Skrg papa dah pencen so dia org sangat free utk pegi dating hahahhaha so minggu nih dtg umah kita org . Kebetulan kita org mmg dah plan nak bawak Isk swimming so kita org bawak skali mama n papa
Mama hepi je dapat kuar jenjalan tapi duk wisau gaks tgk Isk main terjun2 dalam kolam

Cik Yaya nih penakuts nak masuk air so dia duk je la tepi tgk abg dia mandi

Budak nih la yang paling sonok...janji ada plampung kat tgn tew lepas je dia
tapi pak sutan kena temankan la
se budak ini sangat brani ....lepas mandi lama lama terus termuntah ar hahahhaha tew la kan gara gara lepas makan terus terjun masuk air kan ...akakkakaka
budak nih dah geram tgk abg dia mandi

skali dia wat acara bersiram plak kat sitew ...dik oooi ingat nih mandi kolah keeee
siap ada sessi saloon kat sitew ....customer dia harusla pak sutan
Kena kuar dari kolam sebab kol 12 30 kolam tutup ...so jom baliks ke pesta flora laks

1 comment:

Diarihatiku1976 said...

seronoknya mandi manda