Sunday, July 18, 2010

Peminat duyan

Ha nih baru la anak mummy ...hantu duyan sama cam mummy muahahhah . Nanti ada geng nak makan duyan sama sama ...balik kije ari tew terus zas ke bandar salak sana . Ada makcik jual kat simpang jln selepas flyover ...ha kasik beli terus . Makcik tew kopek kan sesiap ...balik umah makan je . Tak yah dah nak pikir nak kopek duyan nak buang kulit dia semer bagai kan ...so senang .

Makcik tew tanya nak berapa biji n kilo ...jawab je ha saya nak RM30 makcik bagi jelaaaaaaaa ha ha kan senang kan ekekkeke ....so sebab slalu dtg beli kat dia dapat la dalam 6 biji . Yer sila makan sampai juling bijik mata ya
Ha ...adik abg suka durian ....sampai bawak ke depan ha duyan tew makan sambil tgk tv . Moon ingat lagi masa study2 n kapel ngan pak sutan ...moon slalu ajak dia makan durian kat gerai buah kat Pandan Jaya . Masa tew my aunty duk sana so mmg tahu la bila musim durian hahahha sebab mmg lalu depan kedai tew tetiap hari ....so Pak Sutan slalu kena paksa makan duyan sama sama hahahha . Org pegi mkn ala ala romantik , kita org gerai duyan pun vley muahahha pastuh mula la malu bila sendawa bau duyan yg amat sangat ....muahahahha

3 comments:

Eri-chan said...

haha..doyan mmg dasatla penangan dier..

Anonymous said...

HAHA durian dpan sket lepas traffic light tu mmg sdap,layan..org salak tinggi kalau tktau mmg xlayak r dipanggil salak tinggi'ians.huhu,best la blog ni, saye rase bersifat setempat.huhu..fyi,family saye duk seroja.ntah cmne ley bukak blog ni,tpi apepun,best,keep writing :)kalau akak@auntie join aerobik shah maybe knal la dgn mak saye kot..

Miss Moon said...

la org seroja yaaaaaaaa ...slamat dtg ke blog merapus akak hua hua hua