Friday, July 16, 2010

Pesta Floria 2010 Putrajaya

Lepas bg Isk mandi kolam sampai puas ...kita org ke Putrajaya plak ...yer la Cyberjaya n Putrajaya kan sebelah je kan ...bawak Mama n Papa skalik . Thn lepas tak sempat bawak mama so kali ni dpt la bwak dia org
Masa nih sangat panas
Sangat cantek hiasan yg dia org buat ...yaya kata nih kakak naik bird

Kalau la putera katak tew handsome cam Isk misti ramai org nak cium ....ha ha Isk kata nak amik gamba ngan princess n the frog akakkaka

ngan semer benda la dia nak bergamba ..

last skalik habih je round terus dia ngan yaya jalan seret kaki sebab kepenatan . Mau tak nya dari pagi duk mandi kolam pastuh kena heret masuk Floria nih plak akakkaka . Belum kuar putrajaya Isk ngan Yaya dah fengsan ....tido kepenatan akakka

Tak banyak gamba pun sebab cik yaya asek nak suh dukung ....kan amat susah nak multitasking kan nak pegang anak nak pegang barang nak pegang kamera ...sudah nya ada la sket gamba nya ...dalam otak ingat nak balik umah cepat2 je kakaka

1 comment:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

cantik2 depa deco bunga2 tu.....
suka tengok isk kemain happy walaupun penat....