Wednesday, June 29, 2011

Aida gadis melayu selamat bersalin


Congratulation utk pasangan muda nih ...Saiful Nizam Ismail TV3 dan Aida Gadis Melayu

Baby girl selamat kuar dah ....fresh from the oven

alahai suweet nya kata kata nih ..taken from his FB
Isk pas nih tak ley buli Uncle Sepon dah tau sebab uncle dah ada baby ...nanti Abg Isk ngan Kakak Yaya gie lawat anak dara en Cepon n Aida ...
last jumpa Aida masa tgk wayang ari tew ..dia org sangat la friendly ...mmg sesuai sangat mereka berdua nih ...bak kata isk kakak aida sangat lawa ...tp si saiful dia panggil Uncle ...aida dia panggil Kakak vley ?


suka nya kata kata en SNI ke isterinya ....so taching taching
Isteriku, khairul noormaaidah zali...terima kasih kerana melahirkan zuriatku ke dunia fana ini...tbuktilah kini, apa yg pernah abg lafazkan sewaktu melamarmu dulu...SUDIKAH KAU MENJADI ISTERIKU?., (telah kau tunaikan),SUDIKAH KAU MENJADI MENANTU KPD IBUKU, SATU2nya HARTA YG KU ADA DIDUNIA INI...(juga telah pun kau tunaikan) dan hari i...ni, satu lagi permintaan ku kau tunaikan, (SUDIKAH KAU MENJADI IBU KPD ZURIAT2 KU)...terima kasih isteriku,...kanda bsumpah, dindalah penghujung kanda....moga permintaan terakhir abg dulu, utk SUDIKAH KAU MENJADI ISTERIKU HINGGA KE SYURGA akan sama2 kt lalui....sama2 kita jadikan zuriat kt ini "MAKHLUK" yg kenal n taat kepada PENCIPTANYA...i love u so much




7 comments:

a n a s t a s y e a said...

Tahniah buat Saiful Nizam Ismail TV3 dan Aida Gadis Melayu ! :D

anastasyea's latest post .. Multiple PageRank Checker | Cara mudah untuk check PageRank rakan² !

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

comey baby diowg =)

Mimy Hamid said...

tersentuh hati kata kata hubby dia si saiful ni..tapi diorang memang sepadan pun ..sama cantik lawa hensem...baca blog aida pun tau betapa romantik nya diorang ni...jelesssss gakk..hehehe...nanti moon jumpa aida kem salam eh...sukatgk perwatakan dia...so suweet ayu je..

rizaros said...

comeynyer baby dier... :)

liz said...

uwaaa...jeles... (T__________T)

happy2gether said...

alahai so sweeet...mmg tersentuh kalo suami tulis camni ek?ehhehe

Fairos said...

sy plak yg brgenang air mata baca ape yg en saiful tu ckp kat wife die..kalau hubby saya yg cakap cmtu alamatnye hujan ler saya dek kerna touching trlebey2 ngan kata2 mcm tu..huhu..