Tuesday, June 28, 2011

Cekak Sold out


THIS IS BEST BRO ...akakakkaka

Kemain la mak gigih siar tgh malam ...konon pepagi kowang masuk sempat la usha2 kan skalik tgh malam sapa yg online tew mmg rezeki kowang la ..terus rembat hahhahaha

Thanks u olllssssssssss

sebab nya semer dah sold out laku cam makcik bukak nasik lemak hhahah kejap je tup tup tup habis ...alamaks sowi sangat sapa tak sempat nak rembat

sebab pagi nih ada org tak bukak pc

sebab pagi nih ada org gie meeting

pagi nih ada org mc

and ada org tak bukak FB ...

maaf sesangat ...nanti akan kuar lagi batch 3 ya

but no advance order hokey ....

Thanks Anna sebab amikkan gamba Shabby pakai cekak ai ( auw cekak ai tew tetiba prasan muahhaha )....sangat la sweet gegirl pakai cam nih ....alahaiiii

those yg dah dapat parcel tew ....sila la paksa anak anda pakai skrg n u amik gamba n tag kan ai kay ....thanks .....hahhaha siap paksa tew tak tahan tew akakkaka

adik adik akak akak bukan kanak kanak je boley pakai ...insan yg berjiwa muder cam kiter pun ley pakai jugers ...tgk Mimy pakai auuuw ayu sungguh ....



Pas raya nih mak dah start amik gamba so rasanya idak la sempat nak berkait kait bagai hahahha kecuali ai dapat racon mama suh kait kan hahahhaha menantu hantu tol akakkaka

5 comments:

dill said...

salam kak, pantas ek kuar entry..huhu timer kasih kak, dapat gak dilla cekak ngn headband untuk anak dilla.

Ayu Safieza said...

vangga2 ada cousin yg kretip tak giler ni......:) giid one muny..

How is noma? Moga mudah urusan...u take care ya....

yantz-yeem said...

gerammmmmnya tgk crocet cantik2 n comel tu...nak jugek...

jom ke blog saya nak mintak tolong sikitttt jek...tq!!!

Miss Moon said...

dill ...nasib sempat book kan

Mas ...thanks ...tew la org tak tahu nak wat apa muahhhah ....asal wat utk yaya last last terjual laks ...

Yantz ....wah nko mmg terrer la bab bab masuk contest nih ...mmg ada ooonnng la ...nanti mak support uuuu auuw

Anonymous said...

Babe.

mcm mana nak order cekak ni ek....
email i: irdawatys@tnb.com.my

tqvm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...