Sunday, June 26, 2011

update Norma

Ada benda nak update ...tp tangan sangat la lengoh nak menaip vley ?

hahhahahah mau tak nya nak siapkan order ...nampak je simple kan nak bunga2 tp bunga tew 3 layer 8 klopak ...berpintal la jugers urat tangan

sabtu gie lawat norma pas anta pak sutan ke kuliah ....then ke menara polo bawak bebudak jumpa pak lang nya plus amik ole ole yg di kirim dr my sister ...dr trg ...balik umah sebelum malam ..

Norma alhamdulillah stabil tp sangat lemah ...dia bukak mata pun kejap je di panggil2 mata je bukak ...tak banyak respon sangat .

< pic removed >
masa nih Norma bukak mata jap n dia nampak org amik gamba dia . ...sian tangan norma lebam2 dah kesan cucuks
Yaya Isk n bibik

masa kami sampai tgh hari sabtu ..Ayem n Farah pun ada sama teman kan Norma ...berharap la sangat Norma dapat celik n bagi respon ...dapat duduk ke apa ke kan ...tak sanggup dah nak tgk norma cam nih ..kesian sangat .

Terima kasih kat Puan Rohani n Farah sebab sudi bantu Norma . Dia org ada kenal kan org yg boley berubat secara halus n Norma tak perlu pegi dekat dia . Puan Rohani sendiri sembuh dr sirosis hati berubat ngan org nih . Nih semua kuasa Allah ...kiter ikhtiar je . Ramai readers n friends rekemen kan tempat tempat berubat . Insyaallah nanti pas Norma dah habis treatment kat hosp kami akan pergi . Kiter ikhtiar je ....mana tahu insyaallah . ...kalau sukses mebi ley bantu org lain jugers .

Balik dr HKL terus ke umah abg japs...dpt la bebudak nih berkubang2 hahhaha

pas Isk ngan Yaya puas mandi ...apa lagi jom la baliks
tp sebelum tew mkn kek dulu sebab ada org belikan kek utk pak lang ...tp anak anak buah dulu merasa hahahha
Isk ngan Yaya dedua kepenatan tp still jugak si abg Isk nanges sebab mummy dah ajak balik umah ...

bibik plak duk pusing mau tak nya naik lift sampai tingkat 14 ..pening sampai sudah ke hari nih ...sampai demam demam bibik gara gara naik lift ...so today bibik dpt rehat la sebab dia pun demam + pening naik lift tak ilang2 + tetiba naik allergic plak naik merah2 1 badan ....tew la dia terlupa makan ubat mabuk sebelum kuar umah ...kan dah mabuk 2 hari ...sian plak nengok dia . Kalau besok tak elok lagi kena bawak dia gie kinik la pas nih .

So hr ahad tak ke mana ...bibik plak flat giler...so mak la amik alih ...pak sutan plak ke kelas ...mak plak sakit perut ha elok la sangat ...isk ngan yaya nasib la behave je kalau tak ...aiyyooo yooo

3 comments:

JuJue said...

cantikkk ada gugurl.. moon, nampak hang awai awai lagi aku boh dalam list. kalau selin call..dengar dulu. kalau marii..baru proceed. mak sibukk nih okehh bikin wang! wah wah wahh (ehh gelak pon sudah gelak orang kaya sekarang. haha)

fazilzura said...

mak aii bibik smp domam2 psl pening yek, sian plak dia...

kalau kuor bintik2 tu , jgn denggi udah ler moon.. now ramai plak org yg keno denggi ni..ngerii

* sian norma, hrp2 dia akan sembuh cm biasa

AbbotCottage said...

Fidyah Fatihah utk Noormawati binti Mohd Rasif, Al-Fatihah..amin.