Saturday, June 04, 2011

Kenali Cik Puan Moon

hahhaha kemain lagi ada org kata takut nak tegur ai sebab ai nih org kaya...cam high class je ....saja tau

kalau ai kaya tak der la pakai kereta proton saga 8 thn lepas tew ...dah lama mak pakai keter Alphard ke Caldina akakka wah kemain

soososoosososo nak tahu ke ai nih spesis apa ....here some facts about me wah cam artis kekdahnya

1- Ai nih simple je org nya ...nampak je besar ( mmg besar pun ) tp sora halus cam chipmunks ...

" Moon ur such a soft spoken person "

ooooo OMG ai know akakkakakakk hover la nko moon . Yer saya nih ala ala kekampungan yg rasa budi bahasa budaya kiter ....org menilai kiter dari percakapan kiter . Talk la ngan sopan n soothing to the ear tak der la nak menjerit2 ke apa cam ayam piru ..so that is so me ...my sister kata ai ckp manja ...ye ke .

Pak Sutan pun pernah kata mummy kalau org tak kenal mummy org ingat mummy nak ngorat dia ....sampai ke sitew plak ...erm rasa cam cakap biasa je ....


2 - Ai nih low maintanance org nya ....koz ai tak suka designer handbags ....ai tak pakai expensive make up ...ai tak suka beli baju mahai.....and tak suka beli kasut ....wah mmg pompuan cenggini menjadi idaman lelaki akakkakakakka slamat poket pak Sutan .

Mebi sebab enviroment kije cam nih kan so tak perlu la nak bergaya sakan ...bukan org nampak nko pun cukup la ala kadar janji sedap mata memandang and tak hover ok .


3 - Ai nih suka duk umah ...kalau org tanya nak gie mana mana tak ...ermmm tak mo la duk umah je la ....sian kan ai nih jenis yg sangat membosan kan akkaka nasib la dapat pak sutan yg kaki duk umah jugers . Tapi tak der la sepanjang masa duk umah kadang kuar la .

Apa je aktiviti yg melibatkan family kamik suka ....nak menunjukkan betapa busan nya kami nih .....kalau org bg pilihan nak ke Genting ke nak ke Cameron ....for sure la kamik pilih Cameron hahhahahha kowang gelak laaaaaaaaaaa akakkakak . Ai tak suka bising2 tempat pack ...tmpat yg kena berebut2 thats is so not me .

So sapa kaki clubbing ke jgn kawan ngan ai pasti hidup kowang busan akakka

4 - Ai jenis memendam rasa ....tak puas hati tak der la nak tunjuk terus ...kecuali dah besar dah pendaman tew ha siap la tunggu la dia meletop ...so dont mess around with me . Kadang u nampak cam ai jenis yg boley di buli kadang kalau ai marah u pun takut hokey .

Kadang marah pun dalam keadaan berfilter pedassssssssssssssss je ...ha sendiri mau ingat la ye .

5 - Ai cepat kesian kat org ...ha tew la kelemahan utama . Kadang diri susah pun tak pa ....tew la masalahnya ....kadang nak say no tew kemain payah sebab tew kot aku tak kaya kaya asek kesian kat org je org mintak diskaun pun kasik ....im so tak ley buat bisness n tak ley jd tauke akakka

Nasib la sapa jd maid aku pun tak susah hahahhahahhahah

6 - Ai tak ramai kawan ....eh kawan ramai tapi yg rapat tew few sebab part kawan nih ada certain criteria la kan akakkaka mampus la ha tak der org nak kawan ngan aku pas nih akakkakak .....eh tak la . Ai nih setia org nya kalau asek dalam group tew ...group tew je la aku duk diam diam hahahhaha faham tak .

7 - Ai tak suka di desak ...lemas perut kay ....jenis suka paksa paksa ke desak desak ke tolong la mak rimassssssssssssssssssssssss

8 comments:

J.M.R said...

setuju..puan moon ni mmg soft spoken..ala-ala gadis melayu terakhir..:-p

JuJue said...

Yerrr sayer setuju! Angkat 2 tangan tanda setuju.. Suara moon sangat sangat lunak merdu.. Jatuh chenta dgr. Mmg lembutttt. Tp lunakkkk lemakkk tu yg tak tahan. Haha. Sunggguhhhh.... Sesuai ngan muka moon yg lembott itewww..

Miss Moon said...

wah JMR baru 1st time akak ketemuk kamu n org umah kamuk ekekkekek .....

auwwwwwwwwww jujue lopez memuji auwwwwwwww tew sora lunak berlemak sebab ai pun banyak lemak akakka

Ayu Safieza said...
This comment has been removed by the author.
Ayu Safieza said...

Assalamualaikumwbh cousin...

I can still remember...lagu2 yang kita selalu same2 karaoke kan hik3!! emang sore muny halus bangat, lemak pun ada merdu pun ada cukop rase...mcm kuah nasi dagang...muehehehe....mmm kan ke mase kecik dolu2...che yah kate suke menangis kuat tgh malam...sawan nanges ke?

Owh..by the way....I'm going to bangi this week...but, be packed giler sbb nak g darusyifa'..ehem3 tu.....missed u cousin....

zeera said...

saya setuju gak. kak moon ni comel je. bila cakap pun manja je. soft spoken. hihih

Alyn Aellynn said...

kak moon mmg best! tu pasal ai suka posing2 gedik with hubby depan kak moon n abg sutan. heheheh.. later2 kalo semua dah ok, nanti bext photo session kita bergedik lagi k. ai likeeeeee

Mieyn Hamzah said...

tapi aku tetap kawan ko...masihkah ingat suatu masa dulu kita kat asrama YPM...bersama makan, tidur, tengok ceta seram malam...perpun aku suka kawan ngan ko sebb ko heppy go lucky..w'pun kita pernah kenal hanya utk sementara tp kenangan bersama mu tetap abadi dlm ingatan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...