Tuesday, June 28, 2011

cekak bunga kait lagi





cekak cekak yg menanti bunga ...cam nih la kaler dia mmg campo campo ...ai know fink adalah warna yg hots tp ada 2 je fink cam no mak nak buek nyo ....kena la cr supplier yg jual cekak fink aje

dengan ini saya ishtihar kan TEMPAHAN CEKAK DI TUTUP sebab dah kehabisan cekak akakak nanti bulan poser akan kuar lagi kay ...tp semer cekak itam n bergantung pada kerajinan tukang kait

sebab order list makin panjang hahahha kang ada yg dpt lambat kang tak sedap plak akak nak jawab kannnnn

bunga nya besar jugaks ..bergantung pada ketebalan benang itew itself ..
few yg for sale n ada jugaks yg dah di booked
menanti tuan tuan nya ...nak tgk mana yg available kena tgk kat FB sebab lagi senang kan nak track sapa nak sapa ...feel free to tag ur self ...

asal benda suka suka kenkonon nak blajar kait kait n buat headgear yg cantek cantek utk cik yaya ....sekalik telah menarik minat ramai para mak mak sekalian and the best part is that ley generate income ...walaupun tak banyak tp ok la kan ..

Ai nih idak la cekap nak kait laju laju ...sekalik buat 3 bunga je ...masuk bunga ke 4 tgn dah tak betul hahahhahah ....

sila tgk di FB ai hokey ...kalau nak add kan Moon just add aditional msg ...bg tau blog reader kay

ha pengumuman pengumuman

Cyberphotog akan mula beroperasi after raya ...so kalau nak booked skrg pun vley . Maklum la ari tew mak berehat sebab pak sutan operate kan and nak tumpu penuh perhatian kat dia . Alhamdulillah dia pun makin sihat n dah mengeletis nak main badminton ...hahahhaha





8 comments:

Mimy Hamid said...

moon i nya purple tu kan...heheh ada ke color yg kosong lagi..hikhik..

Miss Moon said...

mimiy cek out my FB ...cam nasik lemak pagi2 dah licin hahhahahah

Mimy Hamid said...

ok dh tgk..itu ai punye kan..nanti bank in ..nah blog for u moon http://nurmimy.blogspot.com/2011/06/akak-hover-berbunga-hijau-di-kepala.html

Miss Moon said...

auwwwwwwwwwwww thanks lalink ...siap ada entry khas lagi tewwwwwwwwwwwwww

terharuuuuuuuuuuuuuuuu

Lil' Angel Shop said...

bt wholesale x cekak2 ni sume?.. :)

Si Ibu said...

nk order ne nk tempek kt mane cik moon?

Miss Moon said...

si ibu

moon dah tak amik order dah dear

aishluveaqish said...

cmne nk order cekak kait ni......so cute.....