Tuesday, June 21, 2011

benang padlepop

hahhahah suka tgk benang nih rasa ceria je n plus fenin tgk benang bertukar tuka kaler masa mengait akakkaka but suka suka suka .............

benang tew berkurangan sebab Moon buat topi nih utk cik yaya

nanti moon snap kan gambo topi yg dah siap cik yaya pakai ...sangat comey ...cam nak makan ice cream padlepop je rasa hahahhaha ...

Sabtu Ahad adik sutan balik cuti ...so kami pun wat la project tat pada hari ahad ...walaupun rupa dia tak cun cam my sis nyer tat sebab gara gara tukang buat sangat la tak penyabar org nya akakkakakak maka sedikit tertumpah2 kat tepi ...tapi rasa sangat tip top ...kalau gie kedai nih mmg kena RM 1. 50 la sebijik ...nih buat sendiri puas hati makan ....burpppp
by monday semer 30 biji tart habis .....laku u ....akakakka

5 comments:

inz74 said...

ha..ha..akhirnya miss moon wak jugok tart tlur...ok lah tu..next time tuang slow2 baru cntik bila masak...

fazilzura said...

wahh tarttttt

Mama HH said...

Moon... benang dh abis ek?

Benang paddlepop tu xde jual ke? hehe..

momscutekids-shop said...

As salam...

Kak Moon...kat mana dpt benang paddlepop tu...nak jugak...huhuhuhuhu

momscutekids-shop said...

As salam kak moon...

mana dpt benang paddlepop tu...nak jugakk...huhuhuhu