Tuesday, June 21, 2011

Cekak rambut kait yg tinggal ..

ini je yg ada ...RM 10 saja ....cekak adalah anti patah ....jgn ketuk ngan pisau laks ...


ALL CEKAK DAH SOLD OUT !!



hijo lumuts
SOLD to Mimy

kelabu asap
SOLD to Nobita

Oren orange
SOLD TO KAK ROZANA

putih nur kasih ( tetiba hu hu )
SOLD TO KAK ROZANA
made from this yarn ...

puan puan adik adik n abang abang ...ini aje yg tinggal hokey ...cepat2 saya nak habis kan niih sebelum 2nd batch kuar hahahha fengsan mak nak mengait malam malam ....ada dalam 18+ order ...akakkakak

pak sutan telah mengsponsor membeli 3 dozen cekak akakakkak dia plak yg excited suh kuarkan utk edisi raya muahahhahah

bunga padlepop nih mendapat sambutan yg sangats la sangat bagus ...tp mak udah kehabisan benang kaler2 nih sebab mak telah pakai utk buat topi utk cik yaya which i love so much ....so ai dapat dalam 5 je ...so nanti la ek ai open for sale ....3 dah ada org booked.

kalau anak anak dara kowang pakai jadi cam niih la
bunga duk di tepi ...ley tukar nak di kiri or di kanan
maaf yer model saya nih mmg menghayati watak


Maaf ai tak dapat amik order banyak2 sebab ai sorang je yg mengkait ...pastuh tak pandai plak kan ...budak baru belajar so amik masa sket la kan akakkaka

TQ for all your support .



21 comments:

fazilzura said...

wahhh meriah dgn tempahan ye...

kalau kopiah leh kait dak?

Yati Ali said...

berapa harga?

Miss Moon said...

kopiah mak tak buat akakakkakak tak sempat la dear

kak rozana said...

moon....akak nak yang oren & putih tu. akak kat menara TM ni haa... pastu kalau nak order lagi boleh tak??

aFiFaH aBdUlLaH said...

moon.. jgn lupe fifa nyer!! red + white... extra charges pun x per... ;)

Miss Moon said...

ok kak rozana ...ai kat cyberjaya ....nanti mail kan moon alamat ya ...moon posto ke menara ...

munirah301@yahoo.com

tak der plak org nak gie meeting sana kalau tak ley kiwim je ..

Miss Moon said...

Fifa ...

yer ai ingat ...merah + putih ...tp bunga akan jadi besar sket sebab gabungan 2 benang ..

moon tak pernah test lagi 2 benang ...nanti i'll let u know cam na output nya

Kak Zana ...

Nih kak zana tmnet dulu ke atau kak zana lain ...akakkaka

nak kaler apa n nak berapa? tp kena que dulu la ..sebab ai ikut gililran org order

marinahunny said...

ok jg moon cdangan pak sutan tu, kuarkan edisi raya plak..huhuhu

diLot said...

cantik laaa.. cantik sgt..

syahidahishak said...

Moon, saya nak bg sikit sumbangan to your sister in law. Ada no hp? Lg satu, camner saya nak order cekak, edisi raya, genius idea. Saya nak order yg putih, yg hijau, yg orange, yg kelabu, dan yg kaler2 (bole tak). Saya nak jual dalam blog saya... Bole? Nak cari duit for second surgery.

Mimy Hamid said...

moon nak hijau lumut tu...boleh tak?? email kita eh ..kat email TM norazalimy @tm.com.my

Orked said...

saya pun nak jugak.... comey sesangat ler. dah tak boleh tahan. hehehhe... agak2 boleh dapat bila? kalau before 9 julai nak biru tua dua. kalau lepas 9 julai nak pink satu, merah 1. boleh ke?

Miss Moon said...

orked nak yer orked ....orked suh mummy tgk kat FB auntie boley then komen tang mana yg berkenan ...vley tak ...

K Long , moon tgh buat kaler biru nih 4 org punya ...rasa tak sempat before 9 july ...kalau pas tew boley ...

adik seri boley pakai cekak ke ...kalau tak auntie buatkan headband je ...ley pilih kat FB moon

Miss Moon said...

mummy orked ada fb tak ...tak jumpa laks ..

headband - http://miera301.blogspot.com/2011/04/crochet-headband.html

cekak ada kat FB

++eden|essey++ said...

kak moon ...saya nk request cekak bleh x....kalo ble nk kaler yg ade merah,putih,itam...hihii..ok x kak moon....ssh ke sng nk buat...hihihi

Kak Rozana said...

moon,

akak bukan kak zana TMNet...hehe...ni akak TM sahaja (net takde).

akak nak 3 kaler lagi:-
1)peach ke mende macam yang yaya pakai dalam gambar dgn abg isk dia tu
2)shocking pink
3)turquoise atau biru muda seumpamanya

btw, akak dah email add akak. dapat tak email akak.

TQ.

Miss Moon said...

++eden|essey++ ,

u bernasib baik sebab akak ada benang camporan 3 kaler tew ...nanti kak moon buat dulu n tunjukkan kat u kay

azreen mat yusoff said...

kak moon, klu ade reen nk oder yea...tq...cantik semuanya....
-azreen mat yusoff-

daniadhiya said...

sis, nk order lagi boleh?

Anonymous said...

sis, boleh order lagi?

adawiah said...

saya nk order 10 unit cekak rambut ni. nak pakai sebelum raya China 2012.
boleh buat nk poskan tak?
Special utk my daughters, my nieces. utk dipakai semasa Majlis kawin adik on 22.01.12.
kalau boleh dapat lebih dr 10 pun OK. mama dia pun nk pakai gak..chanthik & eksklusive sssangat..!

biqqramli@yahoo.com