Wednesday, June 15, 2011

Update Norma

Sepatutnya hari nih 15hb June 2011 Norma akan ke HKL utk 2nd round Radiotheraphy ...selepas di benarkan pulang berehat di umah utk 2 minggu


But ....

On Monday 13hb , her feeding tube tercabut n Talib bawak ke Hosp Serdang utk pasang kan balik . So everything was fine ...untill yesterday

Norma tetiba muntah muntah n she is very week ...dia langsung tak bukak mata and tak seperti hari hari sebelum nih . So Talib call ambulance yesterday ....so ambulance dr Hosp Serdang dtg amik Norma and pagi nih Norma terus di hantar ke Neuro HKL ...and akan di hantar ke Onkologi .

Will update lagi once dpt news dr talib ....sama sama kiter doakan agar Norma tak der apa apa .

9 comments:

ZanaNordin said...

insya allah...norma tak kan apa2..

Zana doakan Moon and family esp Talib terus kuat demi Norma....

ayien78 said...

Ya Allah...I'm speechless.. tak tau nak komen apa2... doakan moga2 norma tak apa2... sob sob... terpandang2 wajah anak kecil norma

zeta said...

Moga xde apa2 jd pd norma..moon ngan family..be strong ya..

mummy_ayu said...

minta2 takde apa la yg serius...

marinahunny said...

harap2 xde apa2 yg serius..semoga talib tabah dan semoga norma cpt sembuh..

happy2gether said...

insyallah Moon, harap2 takde apa2 yg serius...kami semua doakan Norma...amin.

sygDsyg said...

salam moon, hurm insya-allah mudah-mudahan norma dirahmati~amin

saja nk share ngan moon, my sis pon sakit sama mcm norma tpi bad news sbb baby dia meninggal masa kandungan 4mons . sekarang dah dekat setahun lebih . kanser dia disebelah kanan atas n dah buang . sekarang alhamdulillah makin beransur pulih tpi badan sebelah kanan dia masih tk leh gerak, setiap kali baca condition norma mesti i cerita kat my sis n dia selalu suh i komen kat blog u, cumenya skrg bru sempat. so far my sis buat perubatan alternatif gak kat tmpat asraf, alhamdulillah berkat ayat suci al-quran kancer dia makin hilang . so pada talib bersabar ya . kami faham dugaan anda . dan kami doakan moga norma cepat sembuh ~amin

opsieee sori moon terlebih suda :D

Anonymous said...

Saya mendoakan yang terbaik untuk famili ini. Kebetulan anak saya pun sama nama dengan Rafiq, Ahmad Rafiq (9 bulan). Moon, bila berbual dengan Rafiq, ajak dia berdoa untuk ibunya ya.
Ya Allah, Engkau bantulah dan berikanlah apa yang terbaik untuk hamba Mu yang kerdil ini dalam menghadapi ujian Mu.

AbbotCottage said...

Fidyah Fatihah utk Noormawati binti Mohd Rasif, Al-Fatihah..amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...