Friday, January 20, 2012

Cyberphotog bawak student


hahhahah dah nak masuk sabtu baru nak citer apa berlaku sabtu lepas ....kami ada session ngan dak chomels nih ...thanks Anna sebab percaya kan kita org ...kali nih kalau tak silap dah 3 kali session ngan Cyberphotog ( sila like hokey auuuw ) kan .
asal nampak cam ramai je photognya ...sebab kali nih ada 2 student ...ewahhhh . Nih adik member ...amik course yg ada subject photography so nak blaja ngan kita org cara amik portraiture . So ...meh la ( usually ai tak bawak tag along but nih sebab member member kan so no hal ) so ley la dia org praktik kan apa yg dia org blajar ...jap jap tanya ....kowang dah blaja apa ...composition tau ini tau itu tahu ....garang kan cikgi hahhahahah ( garang la sangat kan ) ....akak kiter baru blaja exposure ....hahhahaha innocent je bebudak neh .

Baru la ada battle tali kuning ( nikon ) n tali merah ( canon) hahhaha dik nko jgn tanya akak setting canon hahahha kalau tanya generally akak tahu kalau nak suh cari function ....jenuh la akak kena tgk buku manual muahahhaha

ley la ajar sket sket kan ..maaf la dik Imi ya ..akak nih pun main tembak ikut sesedap anak mata akak je akakkaka nak mengajar aku nih pemalu ....( malu la sangat )



nasib ada 2 jejaka sama hiksssssss Pak Sutan n Pak Jemy

mat bunga kahhhhhhhhhhhh

sangat comels n pandai bergaya ini budak hokey ...since dia dah biasa ngan Auntie Moon maka dia relax je

anak murid itu hari ...eh pak jemy jadi cikgu that day ...thanks Anna siap bawak roti bagai jamu photog yg kelaparan cam piranha ..
chomels to da max .............

p/s : tinggin jugaks nak bergamba cenggini ...my price start from 350 email me utk tahu lebih lanjut at munirah301@yahoo.com

1 comment:

MamaShiLa said...

Hi moon! salam kenal...nice blog!!!!!