Monday, January 30, 2012

im 32 0n 301





hu hu ngaku je la kan dah tua dah pun hua hua hua . Thanks for all the birthday wishes .

Ahad lepas ada buat majlis kenduri ala marathon bak kata my brother ....wah nih mmg marathon betul tak pernah di buat dek org hahahhahah . Mmg betol pun kata dia ...tapi nak wat cam na itew je yg ley buat ....tak pa janji semer dah settle

So just a summary ya nanti ai akan blog full later2 bila lengoh2 dah ilang

Pagi - Majlis bacaan Al-Quran oleh adik adik Tahfiz dari puchong . Thanks Kak Zaleha n Kak Akhmar yg arrangekan .

Tghari - Sedara mara dtg makan makan

Petang - Majlis hari Jadi Rafiq...yg memeriahkan adalah sedara mara n rakan rakan rapat . Kami just wanna something special utk Norma ingat n something that will make her struggle harder n kuatkan semangat dia utk sembuh . Dan juga kasi experience kat Norma n Talib utk merasai cam na seronoknya bila anak dah umor setahun . Ai sebak je tgk masa Norma potong kek Rafiq . Walaupun tangan dia ketar but dia kuatkan diri ...thanks Norm .

Norma tgh prepare nak potong kek Rafiq . Pic from Azie ...thanks Azie ...ai cilok ya

then skali pak sutan pun bawak kuar kek utk Moon sama . Org dah la tgh tahan sebak nengok Norma skalik dia kuar terus jatuh ayaq mata ...maaf ai kan tau fu fa kannnnn...but bukan moon je all the guest pun rasa touching sangat kan ....koz me too :( thanks kowang yg sangat meraikan ....bak kata Talib ....akak lib rasa cam ada press conference hahahha

Malam - bacaan tahlil by ahli surau

Tgh malam - semer fengsan hahhahah

nanti ai blog kan secara full ...thanks semer yg membantu kami jayakan semer nih ....muahssssss


9 comments:

iietamalek said...

salam kenal,
happy birthday to raiq n akk..rafiq same month with my son..

saya follow..
hehe

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

alhamdulillah..
selamat ulang tahun rafiq.. siap ada baju special lagi ya..

Filla ~ Kasihs said...

happy birthday rafiq bam bam!!! and happy birthday kat mooniieeee jugak yer.. sowi tak dapat datang.. tapi nanti bebila kita jumpa yeh? makan sesama macam dedulu...

ummiLIN said...

Moon... eppy beday ya. Rupanya kita seusia, tp kita muda sket drpd awak, 9 mac nnti... he3...

Semoga Moon, Pak Sutan, talib, Norma dan semua sekali la ye dirahmati Allah selalu...

SF Shoppe said...

Happy Birthday Kak Moon & Rafiq..

already 3 series?cm xcaya je..hehe..

BTW, semoga panjang umur n murah rezeki slalu utk kak moon n rafiq sekeluarga..may Allah blessed u all always..amin...

farahD said...

kak moon happy belated birthday !!!!
Ceria2 selalu dan dimurahkan rezeki sentiasa =) stay in touch =)

zuwaidah said...

salam sis
happy belated birthday, semoga dirahmati ALLAH. dan moga Norma juga cepat pulih seperti dahulu, insyaallah.

kayrul-shah said...

happy belated birthday kak moon..moga panjang umur dan murah rezeki

kak ngah said...

Alhamdulillah, dah setahun dah rafiq! Teringin nak jumpa dia! Kak Akmar yg dpat jumpa dulu.. Semoga bacaan al-qur'an oleh anak2 tahfiz tu dapat menguatkan semangat Norma & menyembuhkan dia, insya'allah...