Thursday, January 26, 2012

my fav fragrance

ai adalah pemakai perfume yg kalau sebotol tahan setahun 2 hahahhahah ..so this is my fav perfume ...pas habis beli balik hok sama

ini red jeans ...mak manyak suka ..pak sutan pun suka ( harus la pakai apa laki nko suka ..pakai pun utk dia bau kannnnnnn ) dia cam manis2 sket hahahha kadang pas basuh baju pun vley bau lagi ...suka sangat


ha nih baru recently beli ...motip ? ada la nak gilir kan . Yg nih dia bau fresh je . Nih gara gara my sister la ...tgk dia pakai terus teracon nak beli jugoks ....

Org kata tak baik la pakai perfume2 nih

dik kiter kena tgk niat la n sebab napa pakai ...tak salah pakai . Kiter kan suka benda yg bersih n wangi ....so cukup la pakai perfume tew utk sekadar menghilangkan bau keringat n bau masham or bau hapaks...n mengelakkan org kutuk kita ...eh aku tak tahan la duk sebelah dia bau hapak cam budak baru balik skola ....nko sanggup nak dgr ..dah mendatangkan aib kat diri sendiri .

Cara betul pakai perfume ...cukup la anda sendiri yg bau ...kalau nko pakai nko pun fenin apa kes ....pakai bau yg menyenangkan yg tak mengstress kan lobang idung org yg duk sebelah kowang

jangan la pakai cam nko lalu ...5 minit pun kesan perfume nko masih kat ronga hidong n anak tekak org ...ha cam tew no no no ya . Baik nko mandi terus sebotol kan ...just lite2 pun enough ...jgn nak ikut pak arab pakai ...dia jalan tepi nko ...terus nko rasa cam perfume bergerak melintasi kowang ....masa moon kije housekeeping kat JW Marriot dulu kalau masuk bilik pak arab ...kalau tingkap tew ley bukak ai rasa harus ai dah bukak ...lemas hokkeeyyyy udara tepu ngan perfume . Rasa dia org rasa perfume kat Mesia nih murah terus buat ala ala pakai losyen gamaknya ....harus semer bantal tilam kusyen semer dia sembur ngan perfume dia org ...lemasssssssss

MOTIP buat entry perfume ?

Pak Sutan ...perfume mummy semer dah tinggal ujung2 je ...nanti kalau habis cam na ai nak wangi2 kat umah ...u tell me ...tell me :P muahssssssssss ( u paham kan motip entry nih kan hahhah nampak nor nak suh laki beli perfume )

10 comments:

~suHaNa~ said...

semoga dapat la perfume baru tu kak mun yer..hehe ;p

nana said...

saya pernah jumpa pompuan lawa giler dlm train la..dgn make up bagai..tapi bila dok sebelah bau keti macam tak mandi seminggu..walah 10x pening..=(

farmys said...

bodek2 la lagi.. mesti mlm ni dia belikan.. hiks!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

jap lg mesti pak sutan beli punya lah...

Alin Marlini said...

ritu pegi bandung..beli stok setahun kat parume collector..hehehe

Mimy Hamid said...

moon suka red jeans versace ke...ai ada tp tak suka bau...kalau bagi mau ke??

azra amira said...

red jeans dulu kiter beli €14.90 kat amsterdam.. huhu~ beli 1 je.. rugi . beli lebih sbb sah2 mmg murah.. huhu~

Miss Moon said...

Mimmyyyy nak nak ...kalau u bagi saja segan laks ....kiter sistem barter ngan cekaks cekaks nak tak akakka

ratna said...

Hari tu saya beli dream tu dr cni for my sister kat msia... My sister bau dream yg saya beli tu better dr yg kat bodyshop sana...salesgirl tu kata maybe cuaca cni yg buat bau dia lebih umphhh...so kalau nak maintain bau dia...letak dlm peti sejuk...

Dinda Iva said...

hehehehe...kita selalunya yg belikan perfume tuk #kandajebat kita...tapi duit mintak dia.. memangkan kak moon kita sebolehnya digalakkan pakai bau yg husband kita suka..selalu pon kalau nak beli suh #kandajebat bau dulu baru beli..hehehe