Tuesday, January 17, 2012

Makan makan time

Kami terjah ke umah puan Ila the cake maker hahahhaha ...sonok dpt jumpa kenkawan yg lain .Bebudak nih lagi la dapat jumpa geng kemain la kan ( walhal mak mak lagi xcited jumpa geng)

Ila , Me , Lenny , Mai n Azie

kami parking baik punya ...betul betul depan .............

meja yg penuh makanan ..hu huuuuuuuuuuuu

pulut kuning di tabur serunding ...pergggggggg

bread pudding by Ila yg kaya ngan Hersheys choc chip ...dap dap hokey

sambil makan makan ....bila dtg umah cake maker harus la kena ada kek kan ...so skali la makan makan n cake cutting urtk dak Hafiz yg sudah 3 tawun umor nya .

cake lightning McQueen

a small celebration tp sangat meriah ...Happy birthday Hafiz



Hafiz yg manja ngan daddy dia

mak yong Azie

2 ibu mengandung yg berseri2

love this pic



Cik Yaya ngan Syasya yg asek berkepit je ...suka sangat tgk





fun time

abg isk yg nak bergamba ngan cars ....dah besar anak teruna omak ( yg 1st day sekola KAFA ...amik ptg tew siap kuar dr nursery nangis ngan penuh kesedihan . Bila tanya asal nanges terus jawab mummy ISk penat sangat tauuuuuuuuuuu ....oloooooo kasik cium sket anak omak sorang neh ...tahan sket ya Abg ...nanti ok la sebab nih 1st day skola pagi petang ...mmg la penat ....anak teruna ai sorang neh mmg lenja nya lebey sket harap maklum ...tp hati mummy dia sedikit saya bila dia hug n merengek cam tew ...tp nak kasik anak jd org pandai punya pasal kan tahan je )

walaupun kami tak cukup korum ...but still kita org enjoy ...yg tak reti reti nak balik .....bila salam nak balik stop kejap sembang lagi ...nak masuk kereta sembang lagi ...cam dah setahun tak jumpa kekdahnya ....Filla ...rugi nko tak dpt dtg la la la .....









10 comments:

Lenny said...

thanks ila for inviting... seronot jumpa kawan2 yg best camni.... mmg kan.. tak cukup2 masa nak berborak.. ahhahahahha... siap aku dah dalam kete boley dengki lg...!

~adeQ~ said...

Sofea pun letih amat...tapi buat tak layan jek...ngan kelas KUMON lagi, hari2 kena siapkan paperwork KUMON tu.
Mari kita kuatkan semangat...seminggu dua lagi ok lah tu kot...alah bisa tegal biasa..

Filla ~ Kasihs said...

JELES.
JELES.
JELES.
alaaahaiiii.. tak dapat nak join.. huhu.. dah beso dah anak2 ila nie... bila lah nak lepak together mcm dulu2 yek? kang aku ada ko takde..ko ada aku takde.. senang jom SR lah? hahaha

ibuhebat said...

nampak menarik dan sedap2 menunya.. yum yum... lepak dgn kawan2 sekepala memang sonok!!

Anonymous said...

kak mun sori to say ye.. kak mun nmpk smakin bam bam.. hehehe

Miss Moon said...

yup betul sangat bam bam hokey ...perasan konon preggy , sebab lewat 3 minggu skalik tak preggy pun hahhahahhaha .

mak lagi susah hati lagi makan ...pastuh cam nak nanges sebab suar ketat hu hu padan muka

farmys said...

bestnya ada aktiviti mkn dgn geng..

ada kek kereta lagi.. mana di tempah, saya duk melaka susah betul nak cari orang buat kek mcm tu..

Anonymous said...

As Salam Kak Moon,

Sya ni silent reader blog akk.tp,hari ni sya tgerak hati nk komen n tanya akk sesuatu lpas sya tnampak seseorg dlm gmbr ni yg wat sya nk tnya akk sgt2..blh tnya x,kak azie tu sekolah menengah mna dlu?klu btulla ape yg sya rsa, dia tu org yg sya nk sgt jmpa lpas xjmpa 10thn dlu..

Azie Rad said...

bestkan....dpt jumpa2 mcm ni kan hehehe....thanks ila for inviting us.....it's great to be apart of hafiz birthday.....silent reader ko yg tanya ko tu adik angkat aku dulu......setelah sekian lama aku mencari....akhirnye ketemuk..hehehe

Azie Rad said...

bestkan dpt jumpa mcm ni.....thanks ila for inviting us...it's great to be a part of hafiz birthday....muahhhhhhh