Friday, March 30, 2012

303 Happy 4th Birthday Yaya

Happy 4th Birthday my beloved daughter ..muahsssssss


Pagi tadik tanya dia Yaya nak apa sebagai adiah ...vley dia jawab ntahhhhhhhhh ...then Moon tanya Yaya nak basikal tak sian Yaya asek main basikal abg je ...terus laju dia jawab

Nak nak nak basikal PINK ada PRINCESS....

wah very the fomfuannnnn semer yg pink dia suka la skrg tgh mood suka kaler ...keler princess ...coluring book tew la duk bawak ke mana saja ....gie kedai makan pun wat kuar buku kaler ...dalam pencil box ada 5 batang pencil warna semer warna FINKKKKKKKKKK

Anak dara saya yg berumor 4 thn nih suka

- main kaler2 suka main koyak2 kan kertas

- sebab suka keler maka dia pun suka kaler n conteng dinding ( stress mummy kamuk Yaya ooooiii )

- Suka sikat kan rambut org ...daddy dia la yg slalu jadi kucing belon asek kena sikat rambut di Yaya ...pastuh cepat la daddy dia ngantuk ....sebijik cam kucing tau hahahhaha . Yaya nak sikat rambut mummy ....mummy tak kasik akakkaka sebab dia sikat sakit woooooo

- Suka tolong mummy dia jemur kain ...angkat kain n lipat kain hahhahah very the fomfuan ...ai likeeeeee tak der la mummy fenat nanti ...hope sampai ke besar ya rajin ...

- Best kalau ajak dia bergossip ...walaupun dia nyer pelat tew masih kuat tp best layan dia ...kalau tanya apa Yaya buat kat skolah hari nih ...ha panjang lebar la dia citer .

- Anak dara ai nih tak suka tgk tv mmg beza ngan si abg ....so si adik nih suka keler ...nyebuk kat dapo ngan mummy n etc .

- Lagu fav skrg adalah Alif Ba Ta ...masuk keter je pasang cd nih ...mummy ngan daddy plak busan sebab duk ulang sampai 30 kali hok sama je

- suka sangat la gaduh ngan abg dia kalau dah baik tew kemain la kamcing ....cer berebut barang rasa cam nak jenting tinga sorang2 .

walaupun Yaya makin besar makin banyak peel nya ...mummy n daddy tetap sayang yaya ....hughs n kisses to my beloved anak dara cik Yaya ..

Happy 4th bday Yaya ...



14 comments:

AdaM Hawa said...

happy birthday to you cik yaya..

~adeQ~ said...

Happy birthday yaya!! Syameel punya 2/4 ni...tapi nape Yaya nampak matured, Syameel nampak sangat baby2...hehehehe...

Auntie doakan semoga jadi anak yang solehah k!

puteri mama said...

hepi beday adik yaya comels!!!
love ur eys dear lil pincess.. :)

Zana Nordin said...

happy birthday budak comel
he hehe....

Filla ~ Kasihs said...

happy bday yaya, mata yaya macam isk! eh dah tentu adikbadik ;)jadi anak yang baik ye yaya!

Ammyzyliyana said...

heppy birthday yaya.. may have a brezzy blossom birthday..

Fafau De Craft ( Zana ) said...

comeynya yaya...epy belated birthday yaya... :)

Sya said...

salam moon...

happy birthday to yaya anak dara yang comel...moon pakai camera apa..cantik la..shared2 sikit..mana tau mampu beli gak..hihi

Min Cantek (MC) said...

Happy Birthday Yaya..
Semoga menjadi anak solehah dan kebanggaan mummy n daddy...amin
Muaaahhhhh kiss utk dia

arLene said...

happy bday cik yaya. aunty suka tengok yaya senyum ngan mata (bak kata tyra banks-smiyes). dahla photogenic. dapat mummy photog lagi best gambar2 cantik. aunty doa yaya happy2 selalu k.

Anonymous said...

Happy birthday Yaya, sgt cantik anak gadis ni...
Kak nak tanya gigi yaya ni from lahir tu ke? bukan gigi baru?
sgt cantek gigi dia...
tgh risau gigi anak baru nak masuk 3 tahun dah ada tanda rosak2 sudah..
jaga gigi dia elok2 dah rasa..lps makan gula je gosok, gosok gigi ikot schedule...tapi rosak, erk
alamak tercerita gigi lak sbb kagum gigi si yaya ni...putih kiut! hehe

Miss Moon said...

Anon ,

ha ha tew gigi susu dia ..dik mmg kadang ada budak gigi dia cam tew kadang sebab tak tahan susu . its very common n normal dont wory ya .

Cik Yaya nih dia stop susu awal ..nak masuk 3 thn dia dah tak mo susu dah ..

kalau nak kata kak moon selalu berus gigi dia kadang ada gaks termiss gosok ahakssssssssss

Orked said...

happy birthday kak yaya! kak yaya ni commmmmelll lah!

Anonymous said...

Yaya ni sangattttttt comel! Omoo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...