Tuesday, March 27, 2012

For your wedding

Hu hu bakal bakal panten sekalian tak kesah la panten sendiri ke ...adik panten ke kakak panten ke mak ayah panten jiran tetangga sedara mara opismate schoolmate sekalian ...perg pengsan nak sebut neh semer kalau dalam 1 nafas .....semputtttttttttttttt

Introducing ....hiks hover tau Moon neh ...acctually ai nak perkenal kan to wedding n event planner . So sapa sapa ada nak wat majlis kawen ke tunang ke aqiqah ke bday ke ley cari dia org neh


For Wedding ...Rukhzana Ridwan .

Rukhsana Ridwan concentrate on wedding services. that includes bunga telur, pelamin, gubahan hantaran, hiasan bilik pengantin, makan beradap, and latest craze, photo booth.

pelamin

nak sewa dulang pun ada dek non sekalian ....tak yah main kabus2 nak kena balut2 bagai kan ...letak je dalam nih ...kerlasss nko Mariaaa

KAYU BULAT (10 unit) RM10/unit

cam neh pun ada ...sila lihat n contact dia org ya ...



For others ....Bingkisan concentrate on favors, hamper and party planner . Masa majlis bday Rafiq ari tew Bingkisan sponsored 50 - 60 goodie bag many many thanks to Dila from bingkisan ....semer bebudak sangat suka plus siap ada pencil box lagi ...many many thanks to Dilla from Bingkisan ( ai rasa ai termiss pasal goodie bag ...nanti ai upload gamba goodie bag tew ya )


smart dowww

olllooooo tuweeet tuweetnyaaaaaaaa

nak la yg nehhhhhhhhhhhh cutenya


PENGUMUMAN

Rukhsana Ridwan will be at Pameran Pengantin Malaysia by Urban Vibe kat PiCC ....They will have special promotion for those who sign up for their packages during these 3 days.

6 - 8 April 2012

blog : www.rukhsanaridwan.blogspot.com
fb : www.facebook.com/rukhsanaridwan
email : rukhsanaridwan@gmail.com


dilla tetiba kalau ai menyemak kat booth u on that day vley ke hahhaha sambil kelip mata laju laju ....huhuuuuuu . Ai tak pernah pegi mana mana pameran panten hokey ...ramai yg ajak joint venture utk photography tp banyak tulak yer la ai kan banyak komitment lain kan ... huk huk frustttttttt hamper menonggeng



3 comments:

me suya said...

cantik sangat..tp takut la kak moon.. takut mahal sangat.. xmampu saya nk upah planner

Miss Moon said...

me suya di aorg nih pak n mak andam hahahha

Eera Shera said...

menarik tp mesti mahal ni