Wednesday, March 28, 2012

Si Rafiq bam bam

cair la auntie auntie n awek awek tgk renungan mata Rafiq nih hahahhaha

gigi pun dah banyak ...mama kata Rafiq suka gigit Mama hahahha sian Nani kamu kena geget hahah
Rafiq ngan trademark air liur melelehnya

chewaahhhh

ini adalah muka nanges nanges manja suh org angkat ...oh ya jgn lupa trademark ...hiks ....cute la kamuk Rafiq

10 comments:

Norasiah Nasir said...

seronok tengok rafiq...

Norma mcmana?..

syahidahishak said...

Kiut nya Rafiq!!!

Anonymous said...

budak ni sangat nakal dah..benda yg pling menarik kat umah kak moon adalah TANGGA..hahaa..berpeluh2 nak follow..xreti penat si rafiq..papa miss u la rafiq...muuuaaah!!-BAPAK RAFIQ-

AdaM Hawa said...

alahai.. comel nya kamu RAFIQ!

l.e.e.a.a.n.w.o.n said...

ala...la..Rafiq... tomeinye..kiut miut... penuh da gigi die... kalo la bole jmpe ngn baby saya si Ucop tu kn best..lg2 dorg sebaya...huhuhuhu

Muja.. said...

Setiap kali tgk rafiq, rs sendu dihati... sian ank kecil ni

Layarlara said...

Moon, kalau nak hilangkan air liyur rafiq tu senang je. Kalau bawak dia bertandang rumah jiran, ambil kain lap pinggan atau kain buruk (jangan yang kotor sangat) selet kat air liyur dia tu. InsyaAllah akan hilang. Anak saya pun cam tu, lepas ikut petua tu. Hilang terus ngencisnya..

Anonymous said...

Salam moon,comel betui budak ni. Sebijik muka maknya ya. Sendu, sayu rasa hati tengok dia moon. Mesti teringatkan maknya. Ya allah di hari jumaat yang mulia ini ya allah biarlah makin ramai orang doakan maknya cepat sembuh. Dapatlah mengasuh si rafik tomei ni. Sian sgt2 si comel ni x tau apa-apa ya. Maknya macam mana moon? akak doakan cepat2lah sembuh. Biarlah ada keajaiban dari allah buat Norma ya. Amin Amin Amin

Eera Shera said...

bulatnye muka rafiq..muka bdk nakal..haha

positiveofme said...

Saya sudah jatuh cinta sama ini Rafiq...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...