Thursday, July 26, 2012

asal hari nih

hari nih saya ngan selekeh nya telah dtg kije ngan memakai selipa

kuar umah sarung selipar ...pegi buang sampah . Beg2 bebudak semer dlm kereta pastuh pak sutan kuar terus dia kunci pintu ...ai pun selamba je lepas tutup pagar terus masuk kereta ...sampai opis .......yer bagussss selipar pink ....sesuai la sangat .....hrp hari nih tak kena panggil meeting ke jumpa sesapa .......kalau tak apa kes selipa jamban nih ......

pastuh nak cr phone ......selongkar handbag sekalik tak der handphone. yer bagus ye handphone pun nko tinggal kan .........so jgn call saya atau whats app yaaaaa ....tak best nya tak der phone

tadi pegi tandas ........and great ..pakai tudung pun terbalik ...jahitan kot depan ...aduuuuuu nasib tak perasan kan ...n nasib la ai sorang je pompuan kat opis nih kalau tak habis la jadi bahan umpatan

apa hal nihhhhh asal selekeh sgt peel ari nih ......hu huuuuuuu

2 comments:

fida said...

salam kakmoon..
kena simpan kasut kat opis ni..kalu emergency mcm kes ni senang sikit :)

ashamami said...

assalam moon...atau pun simpan sepasang dalam keta...