Thursday, July 19, 2012

Sebulan minum Ephyra





Ha misti la nak share kan ....Moon nih jenis kalau org kata eh awak benda nih bagus tau .....ai tak kan puas hati ....sebab ai misti nak cuba jugaks sendiri ....sebab org kata lain org lain tindak balasnya ...n ai nih plak spesis yg very the liat kan ...kalau org lain jap jap je dah nampak ...ai nih mebi lambat sket akakakkak biasa la kulit berkerak  n muka tak rata ...huk huk

so seperti yg di janji kan ......



nih la tetamu yg tak di undang yg slalu nak dtg ....sekalik dtg plak kemain mencanak canak ...pastuh merah2 . So kalau org kata eh moon u mana ada masalah kulit ....actually ai ada ...so sebab tew la ai nak something yg ley rawat dr dalam ....then baru kita usaha buang dr luar plak ...

My MIL siap suh pegi sessei cina amik ubat periuk utk cuci darah hahahhahah .Ai plak ada masalah ngan hormon semer so mmg tetiba je jerawat nih pop pop dtg 

So after guna Ephyra ....cam ok plak ...pores pun makin kecik n warna kulit makin sekata 

Moon hanya pakai bedak nipis je n eyeliner ( itew penting kalau tak ai nampak cam sakit akakakka )



 boley je nak photoshop kasik flawless gila ...but ai nak jujur ngan u ols ...mmg ada lagi tak pipi tew but much better than before



So apa yg ai rasa selepas sebulan 

KELEBIHAN

- bila minum ...akan rasa bertenaga ...ada 1 hari tew terlupa nak makan pagi ...so konon kaver balik minum time malam ....sekalik hamek nko membuntang je biji mata uji rashid kew ...tak ley tidoooo tetiba jd cerah plak tak ngantuk ...pastuh tak der amik malam ...amik pagi pagi je 

- Kulit jadi cerah bawah mata yg hitam hitam ala kung fu panda pun ilang ...

- Parut jadi semakin pudar  ...jerawat pun jrg naik tp time bendera jepun naik jugak seketul ...mak pada jerawat akakkaka 

- Rambut .....ha nih paling ai suka . Rambut Moon dah la halus pastuh dah la tak banyak pastuh pas beranak 2 nih makin lama makin sikit rambut kuw ....so kemain la pakai shampoo bawangs emer tew ...tak lut laaaaaaaa ...so sangat tensen . But lepas amik ephyra nih dah sebulan nih nampak bila mandi n shampoo tew rambut yg jatuh atas lantai tew kurang ....n kalau sikat pun tak banyak yg lekat kat sikat ....so bab nih ai kasik A1 

- Ada org mkn ephyra nih jd kurus...so ai sangat la jeles ... ....tp ai tak pun . Mebi ai stok simpanan lemak cam beruang kutub so mmg lambat la nak bakar lemak nih ..

- time ke tandas mmg lawas ....tak der la constipation ke hapa 

- Rasa dia best ...ala tutty fruity ...cam nko telan chewing gum akakkaka . Rasa fishy tew ada la sket ...kalau scale 1 - 5 ...adalah 1 . Hujung2 tew akan rasa ....yer la kan ia kan di perbuat dr ikan kan ...

KELEMAHAN 

- Ai rasa satu2 nya kelemahan dia based on apa yg org duk selalu ckp ...mebi sebab harga dia a bit mahal ..tew je ..but benda baik kannn

ini adalah owner dia ....dia org sangat gorjes kay ...their skin sangat lawa ...

tapi kalau nak try ley je contact shida ....tak pun dalam tew kan ada 30 paket ....share la ngan kenkawan 3 org ....andai kata nak tgk kesan dia dlm masa 10 hr kan .... 

so nko cari la kak Yam kak Senah n nko beli la sekotak ...pastuh bahagi la 3 ...kan mudah kan ....sebab ada org nak rasa sendiri kan ...bagus tak idea penjimatan ai neh akakkaka pastuh kalau rasa best nya n nampak perbezaan nya ...beli la lagi ekekkeke 


RM 198 promo ( normal price RM 228)


 ulasan jujur dah tidak di bayar oleh saya ...kang ada ingat org baya ai wat advetorial ke hapa ....u ols nih mmg tak ...yg penting sebab Pak Sutan pun tego kulit jd cerah n lembut  ... ( wink wink ) .....


So lepas dlm dah makin bagus now nak rawatan kulit luar plak ....so ai tgh cuba sabun Twin Lovely neh ..nanti ai share plak ngan u ols cam na ek ...tp tgk la testimoni tew .....blink blilnkkkk



"harga ephyra sekarang ada promo. Normal price 228. Sekarang 198 sekotak. Kalau beli 2 kotak ada discount lagi. Kalau nak try for 10 days...10 sachet for rm 76 only. Semua termasuk delivery charges. Kalau sabah sarawak ada extra sikit.

Kawasan putrajaya, bangi, kajang...boleh cod. "

Yang benar,
shida
SHIDA 012-652 5861
shida_dahalan@yahoo.com


9 comments:

Cik Rongoks said...

cantiknye skrg :))

YUS said...

Nak! heh.... ^____^

LELAKI INI said...

wah...
ada perubahan!

Ardini Humaira said...

wahh dni pun dah teruja ni cam nak try :D

Nurain Kamal said...

Wah kak moon, tang sihatkan rambut tu yang menggoda saya. Saya belum 30 lagi, belum beranak lagi, tapi rambut gugur mengalahkan orang beranak 4!

Harus cuba ni, thanks!

Riana said...

salam kak,berapa ringgit ye ephyra tu?

Muja.. said...

Moon,kalo ngah breastfeeding baby bole mkn x?ada effect x?

daisere said...

harga ephyra sekarang ada promo. Normal price 228. Sekarang 198 sekotak. Kalau beli 2 kotak ada discount lagi. Kalau nak try for 10 days...10 sachet for rm 76 only. Semua termasuk delivery charges. Kalau sabah sarawak ada extra sikit.

Kawasan putrajaya, bangi, kajang...boleh cod.

Yang benar,
shida

daisere said...

muja.

InsyaAllah tak de masalah sebab saya pun breastfeed lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...