Friday, July 27, 2012

Majalah HARMONI

Thanks Zylla sebab buat liputan nih .



Punya la duk pusing Cyberjaya tadik cari majalah ...kedai kat Street Mall tew tak der la plak ...last last pegi Petronas Cyber yg maha sibuk tew kan ....sempat la belek ...konon nak belek sekalik terbaca sampai habis ......panas je rasa mata nih ..........

miss her so much ...Al-Fatihah

pada sesiapa yg masih baru kat blog Moon neh ...ley klik link nih utk tahu siapa kah wanita yg sangat kuat nih ..Allahyarhamah Noormawati

gamba nih la yg jd wallpaper phone talib ari tew .

17 comments:

Sue-Rya Qistina said...

sedihnya..berat yg memandang, berat lg bahu yg memikul. al-fatihah buat norma. semoga arwah damai di sana dan dicucuri rahmat. :(

~♥ iella ♥~ said...

Kepada DIA juga kita kembali.. Al-fatihah

YUS said...

Al-Fatihah... :'(

cikeyrah said...

Al-Fatihah :(

Siti Shuhadah said...

alfatihah..

Anggun said...

sebak rasenyew kak moon...sy beli majalah ni sbb nak bace kisah talib dengan allahyarhamah norma..

Nurain Kamal said...

bergenang air mata.. semoga arwah tenang di sana... insyaAllah..

NURULSHAFIQAH said...

saya doakan arwah ditempatkan dikalangan org2 yg beriman.amin...

akak saya nurul, boleh akk accept saya ditwitter. saya nak minta penerangan tentang ubat utk pnyakit cancer otak ini.

kronik0102 said...

bergenang airmata tiba2... Al-fatihah utk arwah....

syalinda johari said...

al-fatihah..sayu jaaaa..
huhuhuhu..semoga Talib tabah dan kuat hatinya untuk jaga Rafiq...

Eida Milda said...

pagi ni semangat dtg awal keje...boring2 teringat nk cari edisi baru harmoni..belek sana sini..sampai mamak tu tegur nk aper...xjumpa...bila tanya rupanya stock xsampai lagi...kecewa...nnt balik keje kena cari lagi..

atyn nayn said...

AL Fatihah..

ratna said...

Alfatihah...manisnya muka arwah kat gambar yg last tu

nome said...

pilunya bile tgk gambar norma...semoga roh arwah dicucuri rahmat...al-fatihah

Mimy Hamid said...

ai dah beli moon...ai pun takde kena mengena ni teringat kat arwah norma...AlFatihah

AbbotCottage said...

i dah beli...
sedih..nangis..tak tergambar dengan kata-kata dah..
rindu pun ada..
Fidyah Fatihah utk Noormawati binti Mohd Rasif, Al-Fatihah..amin.

ain nazathul said...

Al Fatihah utk arwah norma...sgt merindui beliau..wlu x kenal..Ya Allah,tempatkan arwah dlm syurgaMu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...