Friday, July 27, 2012

langsir ley jadi cadar jugaks


hahhahah kowang suka kan gamba nih masa ai upload kat FB ekekkek . Acctually kain nih sangat lembut ia gabungan cotton + satin cam tew ...n tak tebal sangat n ley wat jadi cadar atau bed spread / duvet cover .

Kain nih after discount is RM 20 only bidang 120 so sangat besar ...kalau sapa tak tahu bidang2 nih ia ibarat setinggi sliding door kowang ..


Ari tew kan ada bawak bebudak nih pegi globe kan .......so bila Yaya nampak kain mermaid nih harus la dia yg excited suh mummy beli ..........
 isk pun ada pilih jugaks ...asal dia nak yg motor neh ...sekali tukar plak amik yg ada skateboard ...akakkakak my MIL pun ada beli kain nih sebab nak wat suar pendek tido  ke papa akakakkaka ......tgk Yaya masa nih sedey plak muka dia sebab tunggu uncle Khan utk potongkan kain .

cik Yaya n kain pilihan hati dia .....kemain laaaaaaaaaaa ...so dlm kereta pun kemain la dia pegang plastik kain pilihan hati nya tew .

 ni la rupa kain tew kalau letak atas katil single ......cik Yaya tak saba saba ...sampai umah je terus suh mummy dia jahit kan ...ala kakak saba la ek ....nanti mummy jahitkan . Stok getah nak jahit tew dah tak der ..

so dr gamba nih ...kain yg lebih kat hujung kaki katil tew ley jadi sarong bantal sebijik ..so hanya 1 meter ........


so sementara tew letak je cam tew ......dia punya la sonok terus mlm tew tido atas kain tew ...ala cik yaya ..

bantal yaya tew pun moon jahit kan masa beli kain princess last time ....1 mtr dapat 2 bantal besar , 1 bantal kecik yg yaya duk tido tew n 1 bantal peluk kecik ......and ada lagi lebih kain nya ley wat 1 lagi sarung bantal kecik

ada entry moon buat sarung bantal kat sini 





 So sapa yg lom pegi Sarah Hughes Globe tew ...baik cepat2 pegi ya ...ada special discount for my blog readers only up to 70% ......offer sampai habis Ramadhan ya ..jgn lupa kata kunci nya 

" Ai follow Blog Moon "





 moon letak gamba utk rujukan kowang ........comey kan 

6 comments:

Ardini Humaira said...

bestnye mak dia pandai menjahit :) cantik!

yuyuy akley said...

Alahai geramnya tgk cadar budak2.. Uwaaaa.. Tgh berpantang skang ni xleh nk pergi beli.. Uhuk... Kak moonnnnn tlg belikan..... :-D

Raisah @ echah said...

k.moon, dah 2 kali echah borong kat sana... masa pergi dah niat nak kain sekian2...tp bila samapi terbabas terus rabun mata seme..huhu. masa mula2 pergi, echah dapat diskaun lagi atas harga diskaun, tp kali ni lak dapat diskaun dr harga yg asal....

Anggun said...

kak moon...now sarah hughes bwat promotion raye kat ofis saye plk..hehehe...so,mari lah beramai2 dtg kew ofis saye plk...

Miss Moon said...

Anggun opis u kat mana ...wah besh nyaaaaaaaaaaa

Anggun said...

opis sy kat kompleks kraf jalan conlay...