Monday, July 30, 2012

weekend yg lepak2

sabtu ahad duk umah je hahahha puash hati akakkakak . Puas la dapat membasuh mengemas ...masak pastuh siap kan kije gamba2 customer ..pegi beli barang dapo semer

hari ahad je pak sutan kasik rehat ..kata nya berbukak kiter minum2 air je ..makan la apa yg ada kat umah then kol 8 pm cam tew kiter gie makan ayam penyet ...mau tak nya asek rasa nak mkn ayam penyet je kan . Isk puasa ...so dia request nak air yg ada ice cream terapung terapung kata nya akakkakaka . So elok la kan sebab A&W tew sebelah je ngan Ayam Penyet AP dkt Giant Nilai tew
Moon order ayam penyet n sutan order gado2 ...bebudak nih tak mo makan ...sebab nak mkn A&W punya pasai . Masa berbuka tew dah minum SD II tew ...ingat kan ley la nak ratah ayam nih ....sekalik im so full ayam pun tak habis ..magic sungguh . Kalau tak mmg tak cukup...siap mintak nasik tambah lagi ekekkekek .. ....paksa Isk ngan Yaya mkn dia org pun tak mo ....adeh sebab sayang makanan punya pasai ...kunyah jugaks . Tew yg merbahaya tew ....akakkakaka

Thanks Nurul ....sebab kasik adiah baju raya utk Rafiq . Sabtu jumpa Nurul kat Petronas sekalik nak pas kan rempah Dayang Suri tew . OOh ya cakap pasal rempah semer dah sold out ya ....stok ai pun terambil jugaks ekkekekekekke .

Langsir pun dah siap ...Khan pun dah call so sabtu ahad nanti ley la ke globe amik langsir hu huuuuuu

5 comments:

Tart Biscuits@ Tart Sg Choh said...

Suka sy tgk anak bujang and anak dara kak moon amik gambar...especially yaya so cuteeeee

Tart Biscuits@ Tart Sg Choh said...

suka sgt tgk isk n yaya amik gambr...cuteeee sgtttt

gadisworld said...

sedapnya ayam penyet..dah lama tak makan.kat area umah chik as susah nak jumpa..

ebby said...

kat nilai eak kak moon..ebby berbuka d A&W tuh hari sabtu..hehehe

Nadiah said...

sama-sama kak moon....harap muat la baju tu untuk Rafiq n thanks juga sebab jumpa saya...kejap je kan jumpa...rushing gile time tu....