Monday, July 23, 2012

Ke globe lagik

Khan bgtau ada kain baru sampai dr Turkey ....semer yg day curtain yg dia tunjuk sample ari tew semer dah sampai ....so apa lagi . Ahad , gie amik Pak Sutan blk kuliah then terus ke Setiawangsa anta gamba kawen ....then terus zass ke jln Tar akakakkaka

 2 org budak nih pun ikut sekalik ...bila dah dtg sini amboi kemain wat cam umah sendiri ....yer la dalam nih kan selesa n sejuk ....

 Cik Yaya lagi la kan terus jd duta kecik .....pastuh jerit kuat kuat kan .........amboiiiii satu lvl 5 tew ley dengar sora kamu cik yaya oooiii
kemain la posing2 kan ...ingat nih umah ke ...pastuh siap tertinggal topi tew kat Globe ...bagus la sangat kan dah nak sampai kat parking baru bgtau ...mummy topi Yaya kat kerusi dalam bilik tew ....adehhhh tak kuasa dah mummy nak gie patah blk amik ...nanti la mummy amik time langsir siap ....
hu hu semer dalam plastic lagi ....Khan kata dia pun tak sempat nak letak kat rak ...baru nak angkat kain kain nih ada customer dtg ....mmg tak putus2 la customer dtg ....and sebut .....ai baca blog moon ai ley dapat discount tak akakkakaka ....pandai ya u olsssssssssss ....good good ...ai like .

ati tew tgk sample kecik cam biasa je kain nih ...tapi bila nampak cam nih smart la plopppppppp aduuuuu saba ya cik moon order awak dah anta ke tailor dah ....akakakkaka urutdada

Big bos pun ada ...dia punya la gelak dia kata dia dah kena rompak ngan my blog readers akakkakakak mana tak nya ada org tew beli punya la banyak ......she bought alot u know ....

Mana tak nya org beli banyak ....dah kain cantek n berkualiti then murah laks tew .......masa kan ley tolak great offer cam nih kan ...

Khan kata ada yg datang terus tunjuk kain ok ai nak nih 20 meter nih 15 meter ...tew 20 meter ....pastuh nih 20 meter buat 3 set ....kira mmg banyak la ...pastuh bila tulis resit rupanya utk 3 buah umah terus dia letak order ....lom lagi yg dtg asal nak beli utk tingkap bilik sekalik terbabas beli utk ruang tamu la bilik sana la bilik sini ekkkekekekekke ...pastuh ada jugaks yg terus amik phone call mak kat kampung n tanya ....tingkap umah mak berapa panjang berapa lebar ...terus order utk mak ....wah bagus la kowang neh ...misti mak kowang sayang kowang ketat ketat :)

Seminggu sebelum poser , moon bawak my MIL pilih langsir utk umah Taiping ....mama sampai konpius la nak pilih yg mana . Sebelum kuar papa dah bgtau thn niih dia nak warna kuning ...jenuh la me n mama cr kain yg sesuai ngan taste papa ...walaupuna da banyak sangat yg mama berkenan ....tp kena la dgr cakap big bos kan ...ok papa ...yelllow pun yellow laaaaaaaaaa .......

big bos saya pegi QC semer sofa kat dalam nih akakkaka ..most para suami dtg sini terus cari port n lelap kan mata akakakkak sebab para isteri semer bz duk pilih kain berjam jam ekkeke





 nih semer stok kain baru sampai .......hu huuuuuuuuu



Yaya pilih kain mermaid nih .. Moon beli 1 meter je ...sekalik sampai umah dia suh terus jahit cadar utk dia ....adehhhh cik Yaya ...mummy nyer kawan kemain menimbun tunggu utk di lipat akakkakak .Lom masuk lagi baju sekolah abg awak 8 pasang nak di gosok tew ....

Kain nih RM 20 per meter after disc ...bidang 120 so mmg ley wat cadar . Kalau nak wat cadar fitted je 1 meter dah cukup ....kalau nak wat bed spread kena 2 mtr ...kalau kain 1 meter ley dapat 3 sarong bantal ...nanti moon amik gamba kain yg di letak atas katil single kay 




masa Moon pegi tew ada 2 org blog reader duk pilih kain .,.so dia org dpt la discount kan . Pastuh ada satu group bayar harga display ...rasa gatai mulut je nak suh dia org mention nama ai hikssssssssssss tp tak sempat pun . Khan kata that person is paying normal price ...if ur blog reader than i will give discount ...so kalau nak discount make sure sebut ai follow blog moon

Offer sampai habis Ramadhan ya ................




6 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkk ;-)

AzuraFazil DIN said...

ayok , ahad zr ado pi jln tar ..

Aidanisme said...

kak moon.. aida nak pegi sabtu ni.. ^_^

luvelymummy said...

hati ku meronta2 nak ke globe...!!! tapi sayang gaji tak masyukkk lagi...uuuwwwaaaa....!!!!!!

diLot said...

jumaat ni ai nak g.. amek langsir arituh.. haha tak amek lagik.. pastu nak usha kain utk alas tilam bantal baby.. eyay..

yanti isa said...

Tak boleh jadi ... lawa la kain2 baru ni ..lepas masuk duit bonus nanti akak nak pi terjah lagi dengan cikgu sekolah .