Thursday, July 26, 2012

Tgh melasak

ai cilok dr FB Talib ekkekek sebab ada gamba budak bam bam nih . Amboi Rafiq kemain sonok ek dapat panjat2 cenggitu kan .....nak tolong Nani pasang rail langsir ka ......

Talib  ada kat Taiping nih dia cuti . Misti dia kena pasang semer rail kat sana sebab ari tew pegi Globe ngan Mama kan ...kita org belanja mama langsir baru ...ai kan duta kecik yg tak beberapa nak kecik kan ...akakkakakakak .

Thanks Globe sebab kasik special diskaun to my MIL ....ahaksssssss suka tangatttttt my MIL lagi la suka kannnnnnnnnn

Ari tew gie anta baju raya dak bam bam nih ....pastuh thanks sangat sebab ada my blog readers pun kasik baju raya utk Rafiq .....Rafiq , nanti mummy pos kan ke Rafiq kay ...

Ohhh ya jgn lupa beli majalah Harmoni ...ada citer Norma Talib . Wartawan tew dah lama sangat nak wat liputan masa arwah ada lagi tapi keadaan tak mengizin kan sebab masa tew Allahyarhamah pun tak beberapa sihat kan ....so dia wat liputan Aidilfitri terakhir ...n dia pun contact Moon utk gamba  ...tp Moon tak dapat la nak kasik semer ...moon email kan mana yg sesuai je ..

Moon lom baca lagi nih ...nanti bru nak gie beli ....aalaaaaaaa misti sedey baca nanti : (

7 comments:

Anggun said...

cumelnyew dak rafiq nih...dah makin lasak eh...

yantz-yeem said...

wahhhh moon tingin nak pi globe beli langsir pastu sebut nama moon!!! tapi dah berserabut le kepala nk masuk KL semenjak dah kja kat putrajaya ni...rse x sanggup nak ngadap jem ke sana...huhuuhu rindunya kat jln TAR...

wah nak cari gaks majalah harmoni tu...

gadisworld said...

comelnya dia...anak chik as pun lebih kurang rafiq ler lasak dia..asyik panjat sana panjat sini.:)

PinkUmmi said...

budak budak biaselah tgh lasak..hehehe

AbbotCottage said...

Moon....
:(
Nak gi beli gak.....
muahsss sayang Rafiq ketat-ketat.

``~Masliza Ali ~`` said...

hehe.. budak yang tengah lasak ni.
syiok nengok dier... bumbum boy.

hafiza ayshah said...

smlm g carik mjlh harmoni tu .. g 3 kedai.. tp sume xde jual.. then pg ni cr lg pun xde gak :(