Wednesday, June 05, 2013

Tsugoi Shawl





Orait ...now shawl di bukak utk jualan


Shawl berkembar ...hahahha vley ke kata berkembar . Yer la sebelah bercorak n sebelah plain ...so ley pilih nak plain on top atau corak on top

Spt biasa shawl nih bukan size biasa yg kita beli kat jln tar ke pasar mlm ...Shawl nih besar sesuai bg mereka yg nak menutup bahagian dada . Yer la kalau yg kecik tew cam ciput je kan tak puas nak belit . Tapi shawl Tsugoi nih besar ...mmg puas la membelit nya n mcm2 style kowang ley buat . Plus material nya x panas n terletak je so tak perlu pakai banyak pin




 TS - Red


TS-Pink


TS-Blue


 TS-Green



 TS-Grey




Material : 100% polyester

Size : 190 cm X 95 cm approximately  ( 100 cm = 1 mtr )

Pattern: mix plain dan corak

Price : RM35

Free Delivery


COD : kat Cyberjaya only 


Email
moonpunyerblog@yahoo.com ( moon punyer blog )

Subject : Twin Shawl






Moon is wearing TS pink n bahagian berdorak duk di atas . Masa nih pegi jualan amal Baitul Ehsan di Cheras


Filla is wearing TS - Blue

2 comments:

Ija Rased said...

nak beli tudung

lovely_nnn said...

kak moon...saya dh bank in rm70 utk 2 shawls...dh post tk??tkde feedback form email..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...