Friday, June 28, 2013

perkongsian cerita mereka yg dah pernah ke Globe

Hahhahahha korang nih diam diam tau ...ada wat special entry tak bagitau ...nasib terjumpa di kala mengoogle

Yer la tingin gaks nak tahu kan feedback kowang semer . Mcm mana ok ke tak puas hati ke tak

N ley share ngan mereka yg masih takut2 nak pegi

cam ...eh betol ke nih

kang pegi kang kena paksa beli tak pasal pasal

kowang jgn risau ...ini tulen tau ......tulen banggggggg

So sapa yg pernah wat entry sila share ngan Moon ek ...yg nih moon search hahhahahah ...korang malu malu ek nak bgtau ada wat entry ekkkkkkkk

MamaLutfi - Kain langsir murah..offer mai lagi kat blog Moon

Umi Amsyar n Ammar - Thanks A Lot Kak MOon

Cikgu Yanti - Tergoda , Terbeli ..... langsir baru untuk raya 

Alahai cikgu ...cantek nya langsir u . sweet la sangat bila yg jarang duk kat depan 

DaisynClover- Shopping Sabtu

 Umi Syafiqah - Langsir oh langsir

Suzana - Langsir kat Sarah Hughes@Globe

Edrina - Beli langsir di The Globe by Sarah Hughes

Nor Zil - Sale di Globe by Sarah Hughes

Yuyuy - Sarah Hughes@Globe


Ada banyak lagi ..tapi kowang ley google sendirik ek ...so jgn segan segan nak dtg 

 tetiba cuak plak sebab cam ramai giler nak dtg . Siap bgtau owner Globe ...ai rasa ramai akan dtg ...hope u ada cukup kain utk semua org 

 sapa cepat dia dpt ...

 

Cantek kan ....hahahh nih langsir bilik tido moon ..tapi kain nih dah habis hahhahah so jgn tanya lagi pasal kain nih ya hahhahahah  ...

Bak kata Khan ...Moon semer contoh kain u letak ...yang tew la akan habis dulu ...semer nak beli cam dlm blog moon ........

 

1 comment:

Yanti Isa said...

TQVM .. ada jugak nama akak kat sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...