Thursday, June 13, 2013

Sedap sangattt

Hari tew Atie tag gamba tat kecik2 ....bila tgk tew terus telan air liur berkali kali ...gulpppppppppp

Apa lagi terus buzz tanya harga semer n laju je dia reply ...rupanya dia blog reader Moon ....hai Are-T ...lambai tangan lajulaju ...jumpa tew tak mo dah dia salam salam ...nak pelok terus hahhahahah comey tau Atie neh ..

So apa lagi order laaaaaaaaaaaa harus la kan ...

pastuh bising sebab pipi dah kembung kannnnnnnnnnnnn tak pa la ....lalallalalalla ( nyanyi konon tak bersalah)

 fruit tart 50bj rm40

 ..blueberry cheese tart 50bj rm35 je..

Gamba nih la yg buat Moon terjebak nih ...saja Atie ...cam tau je akak tak mampu nak tahan godaan tgk makanan yg seksi meksi neh..plus harga dia cam murah kan ..

So apa lagi hari senin dah order . Tapi Atie kata khamis baru dia ley anta sebab dia ada photoshoot kat karangkraft ... ...ok no problem . Khamis pun vley . So tadik dia call janji kol berapa semer ...

Alahai kecik je org nya .....terus mak rasa very the giant gitew . Thanks lalink ....sudi layan order mengarut akak muahahhahaha

 Dalam kereta terus bukak makan ...hahhahah n snap gamba . Sebab tew la terang benderang di limpahi cahaya matahari hahahhaha ...kueh comey ...amik pakai phone pun nampak comey . BUt antara fruit tart n cheese ai prefer cheese tart ekekekke and fruit tart tew ai banyak curi buah atas nya ...hahahha vleyyyyyyy

 Alahaiiii sedap nya mkn . Masa Atie hanta semer masih sejuk . Duk dalam keter di tempat paking belakang bank ...aircond sejuk2 makan cheese tat sambil dengar lagu korea ( ahjumma fan gitew )  ........ermmmm dap dap nya ...cair dlm mulut ...ranggup je pastry nya ...ley bayang kan tak ...lepas dah ngap 3 ketul baru nak snap gamba ...tgk cheese tew gemuks ...sama gemuks ngan tuan makan hahahhaha sebab tuan buat dia slim je ...Atie saja sabotaj akak tauuuuuu

 100 pcs 1 balang RM 38 tapi kalau mention my name Atie bagi RM 35 aje 


Akak ...nih Atie bg akak n baby makan ...weyyy untung la kamu baby ...lom kuar dah murah rezeki .

 Baru je semalam Senul kasik sebekas cheese kek ...pastuh mcm2 org kasik ...tadik posto baru anta kuah kacang segera ...nanti ai dah try ai share ngan u ols kay ...

sebalang utk rasa ...cam melayang layang mak kegembiraan ...siap ada plak maruku bagai .....peluk Atie kuat2 ....auwwwwwwwww malu kak tonnnnnnnnnnnnnnn
Nak order la sendiri ya

yg buat ai suka tew sebab Atie ley anta ke Cyberjaya ...which mostly org tak dpt deliver ke Cyber ..kecuali kalau tukang buat duk Putrajaya ....tew yg ai lagi suka . Pasnih jumpa lagi kay ....korang kat TM IT kalau ada party buzz je nom nih ...tervaek ...

Tadik pun dah ada org PM tanya beli kat mana ...tew yg ai laju laju share ...bab makanan sapa tak tergoda kan ....

Nak tahu detail sila buzz Atie sendiri ya ...tukang buat neh masih lom habis pantang ....amboiii sangat gigih la kamuuuuuuuuuuu

Facebook Are-T

Tq so much Atieee....so sapa nak tag lagi gamba makanan kat ai sila laaaaaaaaaa ...baru la pas nih ai tgk monitor sambil tangan tekup muka ...intai tgk kot celah jari hahhahahahahhahah

Tadi Atie call tanya kak moon ada share nom dia ke ...sebab katanya ramai duk call dia . Masa tew dia tgh drive ke Shah Alam ...hahahha misti dia tak tahu ai ada wat entry neh hahahha supriseeeeeeeee ...ala apa der hal Atie ..

11 comments:

~LeeyanaRadhi~ said...

eh eh moon keje TM MSC ek? same la kite..tp i kt data centre, sblh tmnet..hehhe

Rina Bahari said...

gurlpss..terliuq sudah ....waa dah la pose nie ... sedapnya tart nie ....

Rina Bahari said...

gurlpss..terliuq sudah ....waa dah la pose nie ... sedapnya tart nie ....

Rina Bahari said...

gurlpss..terliuq sudah ....waa dah la pose nie ... sedapnya tart nie ....

ciknana said...

wahhh...tgk pun mcm sedap....
kak nak sket...hihihi

riniy said...

Dahla tgh puasa ni moon, sangat terliur. bape harga dia jual utk fruit tart tu ek?

Mrs.Farhana said...

waa...dapnye..terliur tgk :)

Sue Lynnda said...

Jemput join first time GA saya yer.

http://syurgakasih.blogspot.com/2013/06/saya-buat-giveaway.html

Hazrina Nasir said...

Salam Kak Moon. Sedapnya tgk tart ni. Puasa pun belum dah rasa teringin2 nak makan kuih2 raya hihi

farra8979 said...

moon... dia delivery kat putrajaya x?

Norhayati Mdzin said...

moon mcm mna nk buat tempahan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...