Thursday, June 06, 2013

Special offer from Sarah Hughes Globe

Finally weekend ari tew ai berjaya pegi jugaks . Sian Khan banyak kali ajak dtg tapi tew la kan nak wat cam na kali nih ala ala mabuk ke laut mencandat sotong kekdahnya hahahhaha . So cam ...eh tak ley jadi nih pegi la kejap nak tgk ...nanti rekemen kat org tapi sendiri lom tgk n sentuh n rasa lagi kain kain tew cam tak best la kan . Mak kan cerewet ...sebelum war war kan harus la ai qc dulu ...

 Khan tunjuk banyak kain yg akan dtg lagi ....umak ai Khan ...nih dah ley wat jadi kapet neh ...yg dalam booklet tew semer ala kusyen cover di hotel tew ...

Full Price RM 64 for Embroidery Moon's Price RM 25.60/ mtr

And yg belah kanan tew adalah full embroidery curtain . Hamekkkk sulam dia cantek gilers n rapat n kemas . According to Khan kain nih semer from India n Pakistan n some akan dtg from italy ...cant wait ( tgk yg nih pun dah rabun  mata ...acam manerrrrrr kelipmatalajulaju )


Italian Abstract Jacquards RM 42 full Price Moon's Price RM 16.80 / Mtr


 RM 39 - 50% = RM 19.50

Khan duk tanya dah ...moon tak nak tempah langsir ke ...ewahhhhhhhh kemain kan every year tukau ...botak kepala ....tapi sebab ada special price harus la mak akan dtg lagii ....sebelum kowang pegi n habis kan kain kain tew hahhahahah . So ai duk pikir mana sesuai yg ada biru tew atau ada coklat tew ....ermmmm ...n fyi kain nya tebal gilerssssssssss

berapa harga nya .............hahahha mahal hokey . Tapi Sarah Hughes nih kan suka sangat kat my readers kan ...yuppp u ols ...u ols la tew ...so dia akan bagi specialllll price so yg 50 60 hengget akan di potong separuh harga nya ...so kalau u ols kaki kain u ols akan tahu betapa save nya offer neh . Plus ngan kualiti kain yg kowang dpt mmg berbaloi2 ...no wonder la siap ada yg dtg dr Trg semata mata nak beli kain langsir kat sini

ni sulam jugaks . Sapa suka bunga bunga n umah ala konsep english style ke ...mmg sesuai ...ada few option n ada yg my fav tew dah sold out ...vleyyyyyyyy lom apa apa dah ada org borong 2 3 kayu ...amboi amboi amboiiiiiiiiiiiii ....


 N ada printed fabric last time dia org kasikkkkkk harga sangat special RM 5 je semeter . Hanya utk my readers tauuuuuu

 
 

 antara few yg sempat ai snap utk share ngan kowang ...ai letak mana yg baru sampai je n adda banyak lagi yg lain ...n dia org special discount utk kowang

 Baldu nya sangat kemas n rapat rapat ...as u can see ...

Velvet Curtains are all From Belgium basically that is Chenille Fabrics Price Normal is RM 55/ Mtr but for your Blog Readers only RM 22.00/ Mtr

 few sample curtain dah siap utk rujukan kowang

 
 
Embroidery series yg sangat la cun ...ada 1 corak tew dah sold out sebab dah ada customer beli banyakkk

Full Price RM 64 for Embroidery Moon's Price RM 25.60/ mtr


nih after disc jadik less than RM 30 ...ai plak terkezuttt tak kan la u bg murah cam tew utk kain cam nih ...then khan kata

Its ok ...my bos said that your readers is very special ...we will only gonna give this disc for your readers only . 



Offer start now until Ramadhan 
my readers akan dapat 50% on all new fabric
printed fabric RM 5 only .
Just mention pada khan u dr blog Moon kay
baru dpt discount 



Sample of printed fabric
ha nih la printed fabric ..so ada banyak lagi corak kat sana ...semer nak kasik clear RM 5 per meter utk koranggggggggggg sahajaaaaaaaaaaaaa .....so dah limited n misti ramai pegi rembat yg printed neh ...


5 comments:

Nor Ilyani said...

kak moon nk tnye smpi bila bole dpt offer tuhh...

Mrs.Farhana said...

cantik2 nye kak moon..ni yg buat gatal tgn nk tukar langsir thn ni..ops!

Nadiah said...

sampai bila ni kak?

afnie ayub said...

salam.kt mana kedai ni ye?

Miss Moon said...

Afnie

Kedai Di Sarah Hughes GLOBE
Jalan TAR KL

Lvl 5 utk bahagian kain langsir
kain dr Turkey n Pakistan n India


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...