Monday, August 15, 2011

Langsir ai sudah siap


Ingat tak last time kita org kan asek ke Sarah Hughes Globe Jalan TAR .........yer la since u ...and u my reader n follower ...kowang akan dapat special discount kalau ke sana ...just mention ai follow blog moon and u akan dapat additional 50% utk semua fabric kat Lvl 5 ...

So far sambutan nya amat amat amat lah bagus sampai habis kain kan tew kowang kerjakan ahhahahahha terus habisssssssssss ....wahhhhhhhhhhhh ...meriah langsir kowang tahun nih ....

So takkan la Moon nak pandang je kan ...harus la amik jugak umah sendiri kalau tak makan hati la aiiiiiiiiiiiiiiiii ....

So me n pak sutan pilih yg ini ...
yg warna kelabu tew
ada jugak kaler lain but yg kelabu tew adalah lastttttttt ....lepas ai beli terus togel rail tew hahha
our choice ...silver tew ala matallic sket ..

So Sabtu lepas gigih la ke Sarah Hughes Globe ....amik langsir yg dah siap ...dah la petang tew lebat selebat alam hujan hahahha nasib naik LRT ....

Sampai umah je terus amik tangga ...bukak langsir lama n ....pasang langsir baru muahahhahahahhah nak tgk tak cam na rupanya ....hahahhahah . Maaf la pakai phone je ...tak sempat la nak amik kamera bagai nak pasang flash bagai ...hahahhah and it fits perfectlyyyyy

hiksssssssss love it ...pas nih kena cari something yg berwarna sket ...pokok ke apa ke ....hahhahah cam nih la gaya nya umah tanpa bunga2 ...yg ada pun orked 2 tew je akkakakakkakak...walaupun u ols nampak ai nih cam minah bunga n lemah lembut and ayu n sopan ( takmo kalah tew ) but ai tak suka bunga bunga neh hahhahahahah

and bantal tew pun dr fabric yg sama ....and im so loving it . ......

so sapa dah amik cutain n dah pasang share la kat sini ...plzzzzzzzzzzzz nak gaks tgkkkkkkk...
nanti moon amik gamba yg proper sket hokey ...curtain tak sempat gosok pun ...gelojohs punya pasal nak gantung hahahhah ....blakang curtain ada day curtain ..

So sapa nak ke Sarah Hughes Globe ...kowang masih boley ke sana sebab ramaiiiii sangat pembaca blog moon ke sana hokey .....and this offer is to my blog reader onlyyyyyyyyyyyyy and offer is until 30 Ogos 2011





22 comments:

Qaseh Nurani said...

cntik sgt kaler die...;)

Fiza Z. Abidin said...

kak..kalau pegi mmg mention gitu je ke follower blog akak? karang dia tanya lebih2 xreti lak sy nak jwb :P panik plak nnt..

Miss Moon said...

Fiza ....dont wory ada ramaiiiiiiiiii sangat pegi ....

btw kat lvl 5 tew semer dah kenal kak moon akakkakakkaka just sebut je nama MOON and u akan terus dpt discount

Shinnaz Ahmad Rasid said...

cantiknya!! nice combination!

AI said...

- matching ngan sofa...tapi betullah kene letak yg berwarna sikit bagi lagi berseri....kan kan...

Miss Moon said...

betul Ai ....

kena kasik merah ke ...hijo ke apa ke ...kasik POP sket ...akakkakakakka tew la tgh usha pokok tipu kat nilai 3 hahhaha

kalau tak jumpa nampak nye kena la patahkan mana mana daha pokok la letak akakka

schaze zainn said...

memang match dengan umah akak :P

nnt bleh le beraya kat umah kak moon :)

riza said...

kak...
bila lg nk buat cem ni? huhuhuuu boleh laa sy turun dr penang.. sekrg tak sempat...sedih !

zeera said...

cantik sangat! :))

Yana a.k.a Nonie said...

brp rm semeter kak?

Miss Moon said...

yh nih bidang 120 - 130' semeter adalah RM 66.50 after 30% diskaun ...

So utk blog reader moon Rm 66.50 - 50% = RM 33.25 semeter .

yg umah moon tew pakai 6 meter , 2 keping

upah jahit adalah RM 9 sekeping ...but kalau bidang besar nih ..lebeh sket .

Upah jahit sarung bantal is RM 10 satu

Miss Moon said...

ooo ya ukuran umah moon tew ..

sliding door 3 panel besar

3 meter tinggi X 4.3 meter panjang

so kalau kowang tak tahu nak beli berapa meter just bawak ukuran tinggi n panjang kay . Nanti Abg Khan tlong kira kan berapa meter .

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

cantek la...nak juga tukar langsirnya..TAPI apakan dayaku dok jauh nun diutara tanah air...

Raisah @ echah said...

waahhh...so elegance la k.moon...
akak pun mcm echah juge lah tak suke taruk bunga2 kt umah. umah echah kaler cukelat, echah letak pokok buluh tinggi je nk bg kaler sket. :) skang tgh pantang, tak dpt la nk gi menjerit ai follow moon kt globe sana..huhu

ina_syuk said...

cantikkknyer moon..i like..ina dah beli gakk..tp beli kain watkusyen..lom jahit lagik nih..huhu

fazilzura said...

WAHHHHHH lawo nye colour tu moon ... matching dgn sofa u

Corat Coret Ain said...

miss moon,
yang akk punye ni total bape?
utk sliding door saje (langsir + upah)?

hehehehe...nak survey dulu sblm zaasss...(^_~)

Miss Moon said...

dalam RM 220

33.26 X 6 m = 199 plus upah jahit some more ....dalam harga tew ...220

Hanie Honey said...

wwaahh...jelessnyer... shanttikkk sgt kak Moon...

harus g rembat b4 30 Ogos.. Ngeh3X (*v*)

AziniMZ said...

jelez tgk langsir br akak.. mcm sesuai utk rumah sy jugak.. canteq sgt langsir tu.. hehe

yayath said...

wah...sangat cantik la langsir tuh:)hehe

iswatie "colours of life" said...

cantik moon..mmg sesuai ngan theme umah aku...eh..apa kes nih perasan curtain tuh tuk umah aku......nasib la curtain yg ada x sampai setahun..tahan sabaq jerlah..but dah pesan kat ami belikan kain curtain princess...siap suruh dia jahit lagik...hahahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...