Monday, August 22, 2011

Update Norma

Alhamdulillah

Norma semakin banyak menunjukkan perkembangan positive tp secara perlahan lahan .

Last week dia kena sawan sekejap ..nasib baik masa tew pihak Hospis ada di rumah utk membuat pemeriksaan ....tp sawan nya kejap sahaja and tak serius .

Talib kata Norma dah banyak menggerakkan anggota badan nya . Walaupun tak la kuat but slow2 Norma ley usap kepala Talib ....tew pun sangat bagus kan ...

Lib bawak Norma tido tepi Lib ...pastuh Lib ley rasa tangan dia kat kepala LIb ...dia gosok slow2

alahai so sweet kan

malam besok kami akan ke sana ...insyaallah moon akan snap kan 1 gamba terbaru Norma kay ...lagi pun ada banyak brg yg kowang kirim ...so moon n sutan akan anta kan ke Talib

PERHATIAN !! Urgent

I just found out that ada org telah menukar nom acc Norma dalam email yg di forwardkan ...dalam masa masa cam nih ada gaks yg cuba menaguk di air yg keruh kan ...tak baik tau kowang ....sian Norma ...

So those who wish to kasik sumbangan ikhlas kat NOrma ...please n please do double check d account number ya ....


cimb


01070068677528


Noormawati Mohd Rasif

hishhhhhhhhh..


23 comments:

LYAfrina said...

alhamdulillah....
sweet sgt bca part norma dh mula mgosok kepala talib/.. 1 pkembngan y +ve :-)

ya allah..ada jgk mnusia mcm tu??? knp la sgup buat cam ni..ambik kesempatan.... mmg x berkat spe y buat g2...

Nurizzah Majif said...

Ya Rabb..
ape jenis manusia lah suke amik kesempatan kat org yg tgh melawan dgn kesakitan ni???
eii...rase nak bg pelempang je la kak moon..
geram la...ade otak tp x pakai..
klu betul2 nak gune duit g lah usaha dgn cara yg betul..
ni pakai ikut sedap die je..
hishh....moga2 Allah beri makhluk tu petunjuk lah hendaknye..

^izzah_fendi^

sakina said...

alhamdulillah...harap norma trs mberi pkembangan yg positif...

akuadalahaku.. ^_^ said...

bln2 mulia nie pun ada jugak org yg xberhati perut mcm tu.!!
geram btl.. la..

Sheila Shafeareen said...

Salam selamat menjalani ibadah puasa...Alhamdullilah seronok mendegarna..pekembagan yg sihat tu...mudaha raya nnt Norma dpt pakai baju kurung baru yeee

pada org yg buat macam tu sedar2 lah sikit ye...x baik ambik kesempatan begini...

aNuM said...

jahattttnye manusia itu. hope bukan dr email yg i shoot.ishhhh

zaidah said...

Itulah dik, bila manusia ni berhati hitam. Semoga Allah berikan hidayahnya supaya orang-orang sebegitu segera bertaubat.

Filla ~ Kasihs said...

haish? ada orang sanggup buat gitew? keji sungguh... weh seronok dengar norma ada improvement.. semoga semakin hari semakin sihat yg norma ;)

edaleeja said...

erm alhamdulillah...syahdu kan bila dh lama org yg kita sayang tak dpt nak pegang, sentuh, belai kita.. tumpang hepi buat norma, talib and u too

astaghfirullah...ape punye perangai org zaman skarang ni...tau la desperado, tak kan duit org pon nk ambik..semoga Allah sentiasa melindungi korang sefamily

(o_0) said...

manusia ni mmg ssh nk jd baik. mmg suka amek kesempatan.

kita doakan org gitu hidupnya tak berkat. dan moga Allah ampunkan dia.

Rozita said...

mmg ada manusia camni moon.. doakan hati mereka tu terbuka buat benda yang lebih baik je la.. susah nak nasihat2 ni tak makan dah kot..

suka dengar berita ni.. semoga norma terus sihat.. insyallah..

Etun Amin said...

alhamdullilah..seronok dengar norma dah blh sentuh laling dia..
hati2 yek moon..semoga allah lindungi usaha murni korang...

AI said...

- ya Allah...macam ni pon masih ade org yg nk amik kesempatan...jahat btol la dia org nih...

Dinda Iva said...

Alhamdulillah..satu perkembangan yang memberansangkan..kisah sis norma ni saya jadikan panduan dan kekuatan utk saya jugak..walaupon saya takde sakit tapi banyak yg saya boleh jadikan kekuatan..saya selalu cerita pasal sis norma dekat my hubby..my family...kawan2 sepejabat....moga sis norma akan baik lagi dan lagi..InsyaAllah...
sesungguhnya Allah SWT itu Maha Adil...dan setiap ape yg berlaku tu pasti ade hikmahnyakan...utk brother talib...sabar yea...Allah Akan bagi ganjaran yang lebih berganda utk kesabaran tu..InsyaAllah....

Mimy Hamid said...

satu perkembangan positif dari Norma...Alhamdulillah...dan pada yang buat benda tak baik tu..hanya Allah dapat membalas

Anonymous said...

sampaikan salam saya assalamualaikum kepada en talib dan norma. selepas menerima kiriman emel dari seorang teman minggu lepas, baru hari ini saya berkesempatan menjenguk blok moon. berderai air mata. semoga Allah memberkati keluarga moon dan norma dan semoga cepat2 norma sembuh.

~Bila Fazitaismail Berbicara~ said...

alahai sweetnya..alhamdulillah...syukur sgat2...semoga norma bertambah2 baik..

Ya allah..ko timpalah bala ke atas org yang menaguk di air yg keruh itu..@#$%^&

@izY@N said...

Alhamdulillah..gembira dengar perkembangan positif norma..

Ya Allah betapa zalimnya orang tu..mengambil keuntungan dari kesusahan oranag lain..Moga Allah membalasnya...

UHR said...

Salam... Kak Moon... kim salam pada kelauraga akak terutama Talib. Cakap kat dia.. Banyakkan berdoa.. n be strong...

aizamia3 said...

Alhamdulillah.. ;)


kepada mereka yang mengambil kesempatan tu hentikanlah.. tak berkat duit tu..

zonaku said...

sampainya hati menangguk di air keruh... orang ramai dah sudi nak bagi sumbangan pada norma yang sakit, ada juga manusia buat macam tu.



maaf, saya x berani nak selalu berada di blog ini. hati tisu sangat2 ni. sesekali baca, lump sum kan few entries sekali.


doa saya moga sekeluarga terus bertabah. mungkin berkat dan rezeki syawal 1432H ni, norma boleh bangun dari katil, insyaallah!

Hanie Honey said...

syukur...Norma dh ada kesan (+)ve... kuat lagi norma...kami akan terus mendoakan..



*** eeee..geramnyer..sampai hati org yg ambik kesempatan tuh...

biar DIA membalasnya...makan duit org lain..biar buncit pewot dia.....

Anonymous said...

Syukran. Syabas utk Norma & org2 kuat Norma :)
Utk org yg tangguk air tu, apa kata Moon buat repot polis. Biar polis cri identiti penangguk tu thru bank acc. no... etc. Print email tu sbg bukti. Biar penangguk tauuuu yg dia tak cukup cerdik. Hehehh