Sunday, August 07, 2011

Thanks to AGS



terlupa publish post nih

Thanks to my adik manis yg sangat baik sebab tlg Kak Moon belikan daun Sabah Snake Grass ....all the way dr Seremban ...bantu belikan n siap hantar kan lagi . Thanks Ann n Bashir n si handsome Fahim . Dia nampak je moon tanya sapa duk seremban kat FB laju je dia terus call ...Kak Moon asal tak mintak Ann belikan ...Ann kan duk sana ....

Alahai Ann kak moon vley tetiba hilang ingatan ...nasib la Ann telefon . Mmg rezeki Norma ...alhamdulillah


Ann is my pengantin eh bunyi cam mak andam plak ...ai amik gamba kawen dia org dulu and sampai skrg dah jd sangat rapat n cam kenkawan ...many many thanks dear ...siap terus call n offer utk amikkan daun tew . Thanks dr kami sekeluarga Ann



anak Ann ngan Bashir nih sangat handsome wooo geyam nya

bukan senang nak jumpa kan but kiter slalu keep in touch

ok Fahim handsome nanti kiter jumpa lagi kay .....many many thanks Ann ...kalau daun tew habis akak roger Ann lg kay ...hiksssss

4 comments:

nurayunni said...

comel..

fazilzura said...

syukur, sume urusan di permudahkan ...

cute nye anak dia

Ann GreenStrawberry said...

halamak!!! ada entri kahs pulak... hihihi.. ok kak ... no problem.. nati boleh beli lagi daun tu.. hope fully norma serasi dengan daun tu..

** anak bujang ai..moody hari tu.. xnsem.. kuikuikui

NHC said...

hari sabtu gi cari langsir kat Sarah hughes @ globe....and as what kata Moon.. saya follow Moon punya blog...mmg tul dapat lg 50% extra...berbaloi2...x rugi follow Moon punye blog ...TQ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...