Wednesday, August 17, 2011

cekak kait




Hasil duk mengkait setiap kali pas sahur .....sowi ek kebanyakkan nih dah ada tuan ...nanti moon upload kat FB ...

and i dah tak amik order ....sebab dah tak sempat . Nih pun ada lagi org punya in da making

sengal habih la jari2 duk mengkait hahahhahahah ....cam na ley terjebak kait kait neh . Well ai kan ala ala makcik2 kan hhahahhaha wah makcik gitew ...so mmg tingin sangat nak blaja kait kait neh plus arwah mak dulu mmg terrer ...so cam rugi plak kalau anak tak mewarisi kan ...chewaahhh ....so ngan gigih nya mintak MIL ajar kan ...so dah tahu basic mata air ...and etc

Apa lagi terus cari cikgu nom 1 ...sapa lagi kalau bukan cikgu U tube hahhahah ...jenuh la tgk video ...jap jap play jap jap pause ....

so skrg nih mmg banyak sangat benda ada kat internet ...cuma antara kiter nak ngan tak nak je ...so ladies sekalian meh la kiter merajin kan diri ....hahahhaha and kalau ada masa lebey ley la buat hahahhahahah
Dengan ini semer nya suda SOLD OUT ...maaf Moon dah tak dapat terima any order ...kang tak sempat kang pakai raya





23 comments:

Cik Eka said...

cantikla kak moon..adess dah ade tuan ker....

belogkiter said...

nak juga...

KLMari said...

so sweet !!!! Kalau nak order after raya boleh ke? Ala bolehlah bolelah bolehlah...ada 4 puteri kenit kenit nak diandam nih..hehehehe

Anonymous said...

kak yg akak kait tu sume org dah booked ke??

Eye_nee said...

cantik sis....rajin kamu yer...

lein said...

wah... cantiknye moon.... i wat felt craft, crochet x pandai.... hu3

Mummy AwwalHariz said...

cantik... nnt dah lepas2 raya nak order ek..

Bicara hati ibu aisya said...

Wow...so sweet.Kak moon kalau ada yang terlebih tp xde org nak, saya nak beli yeh?geram lak tgk pic cekak kait nih.Comeiii..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

dah kenan2...tiba2 ada org punya plak...bila kita boleh oder ni?

Anonymous said...

moon...dalam banyak2 kat gambar tu ada akak punya ke?

-kak rozana-

Hanie Honey said...

Salam kak Moon..

Hanie minat yg KUPIAH tue..,:P bole tak nak tempah utk bby hanie...... ( kak Moon buat ker..??? kkihhkihkkihkkiihh..
kalau buat.., sempat ker b4 raya.....??


nyibuk ajer kan....

Mimy Hamid said...

kalau la ada color grey gelap tu..huhuh sold cepat sangat

eka said...

salam...
kak moon, kalau sy nak order crochet hat for my future baby blh?? been looking for crochet hat...i nak plain white aje.
baby keluar in december.

agak2 how much?

Lenny said...

alohaiii... sebutir pon tak sempat nak rembatt... tuhla lembab saper suh.. padan muka alya.. ahahahhaa..:D

JuJue said...

moon.. nak ! yg topi isk pakai tuh..ngan cekak juger. pas raya pon bole..

Orked said...

sib baik orked dah beli yg batch dulu punya. he he he....

mohd_hanapi said...

kalau nak lepas raya tak boleh ker?

| SUE | said...

tak sabar nak tunggu kiter punyer..yeay!!!

NAD said...

alah melepas. pas raye bleh kak muni?

SiTyAiZa said...

akak.... kalau sity nak tempah ketayap kait n nak letak nama skali untuk anak sity leh dak???????

zamita said...

salam. camna sy nak order?

Mimy Hamid said...

thanks moon...nah entry for u http://nurmimy.blogspot.com/2011/09/cekak-kait-untuk-beraya.html

noradzlina.kamdani said...

klu lepas raya xde ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...