Thursday, June 27, 2013

sedap nya mangga rangup

tew je

hahhaha sowi ai tgh bz training ekekekke

tapi terliur bila tgk gamba nehhhhh adehhhh cicah ngan kuah mak bee pastuh besok jerwat kuar ngan jaya nya ,.....pedulikkkkkkkkkkkk

Ohhhh yaaaaaaaaa

Sapa nak join 30 hb nih ...hari Ahad ...sila bgtau ek . Sebab ada makan kana jugaks n kena gaks tahu berapa ramai nak dtg kang semer serang pitam Khan nak layan semer hahhahahahah


Hanya 30 Hb aje semer kain jadi RM 10 ( tak kesah la sebelum nih harga 60 ke 50 ke 40 ke 30 ke ...)

Hanya dr Jam 12 tgh hari sampai 4 petang sahaja

Lepas tew offer kembali asal iaitu potongan 50%

So jgn lepas kan peluang ....kita ley jumpa jumpa n beli kain langsir before bulan poser . Kang bulan poser tak koser nak redah Jalan Tar yg for sure jam kan ...masa tew semer org nak sopink raya . So 30 hb nih just nice plus Ahad tak la se jam hari Sabtu . Sebab Satu ada pasar malam kan

Read more about the invitation HERE 

Invitation kat Facebook  HERE

so jangan lepas kan peluang nih ......peluang berjimat n peluang save kan poket kowang . N balance duit ley spend utk kelengkapan lain ........jimat ...mmg jimat

jumpa kowang kat sana yaaaaaaaaaa

ingat .....Sarah Hughes GLOBE Jalan TAR KL .....30 June 2013 ....12 - 4 ptg ...lvl 5

6 comments:

Cheida_Mymee said...

seyes terliur tgok pelam akak huwawawa

mrs complaint pot said...

Kak Moon.. Nak join gak 30hb ni.. Hope dapatlah jumpa kat sana.... : )

mrs complaint pot said...

Kak Moon! I nak join u gak 30hb ni insyaallah.. Harap2 dapatlah jumpa Kak Moon!

Yanti Isa said...

akak nak join ..Insha Allah .

Anonymous said...

Nak pegi sgt2 tp ade kenduri pulakkkk...naseb baek sempat terjah ari khamis ari tue, tq moon...

eira eixora said...

akak, sy pergi ngn kakak ipar. inyaallah jmp kt sn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...