Wednesday, June 12, 2013

Happy 1st Birthday Rayyan Zarith

Ok dah resize gambo yg tak banyak mana pun . Moon sampai pun dah lambat ..org pun dah potong kek semer dah ..


sampai2 ...kasik bebudak mkn dulu ...then dedua dah tak saba nak terjun dah ...pegi la anak anak ...mummy duk kat kerusi kat tepi nih je la

   
   
   
 Ha mmg nengok bebudak mandi manda ....alahai geram nyer . Rasa nak terjun skalik je

 
 Bday Boy yg handsome sangat neh ....geram nya aku tgk anak nko neh Azie ...aku pinjam sehari vleyyy
 


 Dah snap gambo sket2 terus kamera masuk beg . Dah duk sitew diam diam ...ai nak sembang2 ngan kenkawan muahahhahahha ....so sapa tersnap gamba ai tew sila la tag tag ya ....ley la Moon cilok

Thanks Azie ,...sebab sudi jemput kita org ..muahssssssssss to bday boy mata booolat tew kay
 
Sebelum pulang meh la bergamba ngan mak penganten  ...Mai , Lela Hotmama , Azie , Me , Zizie and Ila


4 comments:

hOtMaMa said...

aiyoomaaa.. apsal mulut eden ternganga mcm tu.. hahaha! moon kita minta izin ambil gambar yg last ramai2 tu ek.. happay sngt dpt jumpa korang yg mmg dah lama tak jumpa kecuali Mai.. tiap2 hr aku jumpa dia.. haha!

Mohd Fauzli said...

cantik gambar...

happy2gether said...

hahahah Lela.....tetiap hari ke? hihi arini Mai jenguk dari jauh tgk awak tgh susun2 apa atas kek...ehehhehe

Azie Rad said...

Thanks moon for this really special entry...nko nmpk berseri sgt pregnant kalini...rasa mcm reunion fotopages ....rindu saat tu...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...