Tuesday, June 25, 2013

Official Invitation to Sarah Hughes GLOBE Jln Tar 30 June 2013


48 Hours Sticky Post 



Yes ...you n you ....sapa yg ley tgk poster nih ...anda di jemput
thanks Khan for this poster

Come n kita usha kain sama sama .


30 June 2013 
AHAD
12.00 tengahari - 4 ptg 
Lvl 5 , Sarah Hughes GLOBE Jalan Tar KL 


Hanya my blog readers n friend akan dapat potongan harga gila gila nih .....1 time offer only .....semer kain jd RM10 per meter . Tak kesah la sebelum nih dah 50% dia jadi RM20 hengget pun . Hari tew akan semer flat price ...RM 10 only ( 12.00 pm - 4.00 pm)

kalau pegi hari lain pun dpt offer but hanya 50% discount ...sapa tak dpt dtg on that day pun tak pa ...lain kali pegi anda still akan dapat 50% discount cuma tak banyak cam 30 hb tew

Ada light refreshment ....so ala ala party gitew ...so come over ya ..bawak mak ke kawan kawan ke n join us

Moon n family pun akan datang jugaks ....harus la mak stay sana sampai petang kannnnn ekekekke



Pertandingan Gamba langsir 


contoh gamba ...my 2011 curtain



my 2012 curtains



Peluang utk memenangi hadiah tunai RM 200 , RM 150 , RM 100

Cara nya mudah

1 - Ambik gamba langsir di rumah anda yg di beli dari Sarah Hughes Globe only
2 - email kan pada :

                            email : moonpunyerblog@yahoo.com
                            Topic : Globe Contest

3 - Siapa yg ada blog , boley share kan kat blog masing masing n give me ur permalink
4 - Sapa yg tak der blog , boley share kan kat Facebook masing2 n let me know ya
4 - Tarikh tutup penyertaan adalah minggu ke 2 Ramadhan

All the best semua


4 comments:

missalongwani said...

knaper globe ni xder kat trg..kak moon..soh tokey dia bukak kedai ni kat trg...huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...xaci...nk g kl....28hb...xsmpat jugak nak beli yg promosi..huwaaaaaaaaaaaaaaaa

nilamza said...

confirm kul 8 akk dah terpacak depan globe tu....huhuhuuh.....jumpa kat sana yer moon.

nilamza said...

jumpa kat sana yer moon......

Yanti Isa said...

nak join boleh ... 2 kali akak buat entry tentang lansir dari Globe . Insha Allah Ahad ni akak nak join jugak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...