Tuesday, June 11, 2013

Hr Ahad di Kemensah

Gamba dri kamera sendiri lom upload tapi ada few pic yg Nury n Ila n Mai tag kat FB ..

Moon neh kemain la ingat bday Rayyan hari sabtu ...so siap ckp kat pak sutan ...sabtu kita pg birthday anak azie ...ahad kita gie anta umi ke pilah ...sekali bday Ahad la ....so Pak Sutan ngan Talib je pegi sana ...n ai drive ke kemensah ...sian bebudak nih kan atleast ley la sambil pg bday ley dia org mandi sungai sama



hu hu saya sudah sangat bolat ...pak sutan kata bentuk muka ai bila pakai tudung dah cam bentuk angry bird ...vleyyyyyyyyyy ...sampai hati u tau ...last time u kata cam buzz light year skrg angry bird plak ....tak pa la ...to still shomey kan kan kan ........baik awak ngaku kalau tak saya lastik diri sendiri ke awak cam angry bird .....turuuuuruuuuuuuuu


tak pa la ...nanti pas beranak nanti ai akan usaha utk kurus balik hahahhahah tepukpipilajulaju supaya kempis hahahahahha

tema nya tentera ...baju hijau . But ai tak der baju hijau ....so pakai je baju blouse yg besar neh n selesa giler ....pastuh pak sutan tgk terus dia gelakkkkkkkkkk sebab dia mmg nak sangat tgk moon pakai baju cenggitu . Tapi masalahnya daddy ku sayang ai nih gabak n tinggi . Semer baju ngandong kat kedai senteng kemain ...so cam na ai nak pakai . Tew yg masa preggy kan Isk n Yaya ai mmg pakai kain n suar je ...baju mengandung panjang nih ...yillllek ....so pak sutan ...kali nih saya dah beli dah ...tew pun baju besar 3 XL ..hamekkkkkkkkkk 1st time ai jumpa . 

Kalau sebelum nih tgk kat pop look tew senggeh je la ek sebab mmg tak der muat punya ....so dress panjang nih ai beli kat surisara.com n ada la few baju besau ...n sesuai jugak pakai masa preggy ....and im so loving it ...so sapa yg besar n lonjong berangka arab cam ai ( sejukkan hati sendiri ) ley la kalau nak g tgk 

nanti ai dah upload gamba dr kamera ai share lagi ek . Gamba tak amik banyak pun ...mummy nya sibuk ...nak tgk anak 2 org mandi sungai lagi ...nak makan nye nak sembang nye nak snap gamba nye ....so sangat multitasking ....tapi sonok sangat jumpa kenkawan ....

so sapa yg sebelum nih email n msg kata nak tgk pic terbaru kak  moon ...tew la pic terbaru hakak moontel ..hahahahhaha ...

2 comments:

Azie Rad said...

thanks moon for comming. Walaupun sutan takde...tp tetap memenuhi permintaan kwn mu yg sorang ni....rayyan is so soo happy...thanks dear :)

Mimie Najib said...

coelnya akk moon ni..confirm bby pun comel.. mcm abg & kkaknya.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...