Tuesday, August 14, 2012

unofficial pnyer gamba

ia unofficial sebab snap pakai phone ...punya pemalas la skrg nak pegang kamera 

hahahhaha ada org windu ai tak ...sowi ai sangat tak beberapa sihat la sampai umah je terus flat .. so nih gamba langsir yg gie amik kat Sarah Hughes GLOBE jalan TAR hr sabtu hr tew . Khan dah call lama tp tew la kemain tak sempat nak pegi so hr sabtu tew pegi la ...umak ai punya la susah nak berjalan ...ramai nya umah manusia kat Jalan TAR ...jalan pun bukat takat berlanggar bahu dah semer la kena langgar ...mak feninnnnnnnnnnnnn

So u ols kata nak tgk kan curtain ai tempah kan ....so selamat menjamu mata ...kalau nak kutuk sila kutuk dlm hati je ek ....eh bulan poser tak baik kutuk2 org dosa tauuuuu...


ni order ari tew kan ..


 ha hamik punya banyak cam na nak angkut ...last last amik keter park depan Sarah Hughes Globe tew ...si Saiful tlg antakan masuk kereta ...plastik atas kerusi tew semer ai punya muahahhahah n plastik biru my MIL punya ...umah tepeng .

Khan kata all ur curtain dah siap di cuci n di iron ...wow thats what i call a 5 star service ...so ai balik umah just tekan sket2 je mana yg ada kesan lipatan tew ...dah siap ada hook plak tew ...mmg mudah la kije ai ..hulur je ..pak sutan yg kena sangkut .. pastut la masa ai rasa kain yg dah siap asal lembut plak rupanya kain tew siap cuci dah ....lepas cuci baru dia jahit  ....ooo ai baru tahu .

 ni kain ai pilih utk bilik sendiri ...hahahha see alih2 kaler cekelat jugaks di pilih hahahhahah ...

Room 1 - hu hu bila dah jadi langsir comey la plak ekekkekekek pastuh bilik jd gelap gulita muahahhah ai like ...tp punya la berat kain nih nasib tak tercabut rail langsir ai 

 ai pilih nih utk kasik cerah sket mata nak wat kije di bilik study 

Room 2 - hu hu sweet je ...tp terpanjang plak sebab plan nak naik kan rail tew sampai atas ...tak pa tew kemudian ley kasik drill 

yaya kain belah belakang yg ada castle tew ...

Room 3 - Terus je jadi terang benderang bilik cik Yaya aka bilik iron baju hahahhah ...Yaya punya la sonok terus dia tanya mana cadar mermaid Yaya ....adehhhhhhh lom jahit la Yaya


ini utk bilik anak bujang yg katanya tak mo katun2 dah ...ewahhhh cam org besar dah ek ...kalau cam tew mummy pilih belang2 plaks ..

Room 4 - hiks very the bilik anak teruna kan walaupun kantoi anak teruna spender campak atas meja tew je kan kekekekekek . 


Room 5 - auw cam bilik panten je ...sweet je para para sakura nih ..,yg nih day curtain duk kat depan n di jahit double french pleat ngan butang ..

ha ini memecah segala tradisi warna warna earth tone ....kalau tak sebelum nih cokelat then tuka ke kelabu kali nih hitam merah terus ...terus nampak seksi gitew ...tapi nih lom siap sepenuhnya ada 2 lg langsir merah lom siap ...so nih sementara punya la tak saba nak tgk kan ....letak dulu merah kat tengah ....so ley pilih nak letak hitam kat depan atau belakang semer vley ....tak pa la pas raya nanti ley gie amik lagi balance langsir ngan cushion cover semer .....

tak pa thn depan ley tuka lagi ekekkekek tew pun kalau globe nak offer lagi la kan kelipmatalajulaju kat bos globe ekekkekeke

Ok tew je liputan saya ...n sebulan promo bersama Sarah Hughes Globe ...best sangat sebab kain kain yg berkualiti anda dapat ngan harga yg insanely cheap ...rasa nya kat lain mmg tak der la dpt kain cam nih ...siap ada my blog readers dtg dr penang dr johor nak beli kain pastuh tak main meter meter dah beli terus kayu kayu .....and bila kowang email me pm me n sms me n say thank u ...ai rasa sonok sangat and im glad i can help n many many thanks to Sarah Hughes Globe la kan sebab nak bg diskaun special nih to my blog readers .... sedar tak sedar dah setahun lebey kan dia org treat my blog readers cam vip ....kamsahamidaaaaa

thanks to Saiful n Mr Khan sebab banyak tolong hahhahah kemain tebal lagi buku order u ols ya ....n thanks sapa yg memborong akakkakak . Khan nanti ai kaco u lagi sebab curtain sliding door ai lom siap kan ekekkeke 

Many many thanks to Sarah Hughes Globe sebab bantu ai memeriahkan rumah utk raya dengan kain kain yg sangat best n sangat murah n upah jahit yg murah  yg sangat kemas ....i love it so much ..thanks Mr Ketan



6 comments:

Sue said...

cantikkknyee.. suke langsir bilik isk, yaya, yg merah kt hall tuuuu.. harap2 by the time i nk masuk rumah baru nanti Khan buat sales lagii.. hhuhuhuhu..

Yantisa said...

cantik ..... melaram sakan raya ni dengan curtain baru . Akak pun dah pasang curtain yang beli kat situ jugak.

Yantisa said...

cantik la moon ... melaram sakan la raya ni dengan curtain baru.

che'pi said...

waahhh...... suka yg kaler warna warni ala pelangi tu... nak tiru boleh? heheheh

SangRatoo said...

woww....saya vote utk langsir room no 1.. :D
jue nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin utk Moon sekeluarga ye..and nanti hupdate pasal Rafiq ye..lama tak ngk die..take care Moon :)

-jue, ajib & aaron-

Wawa Tasliman said...

serius ke murah kak moon? memang tengah cari langsir ni? macam cantik je colour2 tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...