Wednesday, August 08, 2012

get ready yer semer




hahahha barang panas sudah kembali ahakssssss...panas la sangat kan . Mau nya tak panas last time bukan jualan tak sampai 2 jam habis licin kowang kerja kan ....hahhahahah

So kali nih Tora datang lagi ...so sapa ada anak pompuan sila la yer ....kalau tak der anak pompuan ..u ols sendiri nak pakai pun vley

Tetiba jadi trademark plak kan ...cekak kait moon ...so semalam dah snap2 gamba pastuh tunggu jap ek nak resize dulu ...kalau sempat by today ai up kat FB kalau tak sempat mebi besok pagi ai open jualan. Ai jual kat FB la senang ya ....senang ai nak keep track ..

NO BOOKING YA .....kita buat sapa cepat dia dapat ya .......so nih 1st batch dulu ahaksssssssss

ha nih sampel pakai benang indon yg kemain tebal cam nak terkehel tangan nak kait jd munger ....tp tak banyak ya u olssssssssss

so tungguuuuuuuuuu

semer entry pasal cekak kait disini 

ps : moon x amik TEMPAHAN 
       siapa cepat dia dapat ....no booking ya 
       so sorry sebab stok terhad ... 

ni la benang yg jd pujaan hati tapi nih dah kurus dah benang nih ley buat dalam 2 3 bunga je agi nih ......ada few bunga lom lekat kan agi sebab stok cekak baru sampai ...insyaallah weekend nih ley buat lagi sket  

9 comments:

zeera said...

kak moon. nak yg ni! santeknyaa :D

AzuraFazil DIN said...

rajin nye ...

kite lum ado anak gugurl ..

Eika Zalikha said...

Cantik... Brp RM kalau nk buat tempahan ni?

ashamami said...

very kreatif...yaya pasti try dua tiga kaler...

raziah said...

kak moon,bape RM cekak yang santek ni??hehe

ratna said...

Cantiknyaaa...

anggun said...

kak moon..nak yang color purple pink tu...

BoNdA said...

akak, nak yg warna warni tu... pls...

BoNdA said...

kak moon, nak yg warna warni tu.. plzzzz