Thursday, August 30, 2012

demam Gangnam

hahahh skrg kemain kan semer duk bergangnam gangnam bagai kan akakkakakak . Pak Sutan kemain lg tunjuk last month suh ai tgk MV tew hahahhaha pastuh tak sangka plak mmg lagu tew tengah glamers muahahah sekarang semer telah di gangnam kan ekekke ...kretip la kowang ....and nih adalah few yg ai rasa sangat kewl ...hahahah Super Kampung Style



pastuh Gangnam Raya nih pun kelaka ...sporting gilers family cam nih ....tabik spring atas ke sportingngan kowang . Walaupun ramai yg kutuk ntah hapa hapa wat cam nih ...but for me tak salah pun kan ....kowang mampu ..........tak kannnnnnnnnnnn

kalau nak tgk original version ley tgk kat u tube ...ada hyuna




8 comments:

saniah said...

Akak suka sgt yg family sporting tu..aduhai pecah perut tgk perangai diaorg...happy sgt nmpk kan...sure dia org ni tak de stress dlm hidup kan..even the opah pun sekepala hahahaaa

just azura! said...

like gangnam style! hehehe...

Haslina said...

hahahaha akak sampai sakit perut gelak tengok clip yang pertama tu.. thanks for sharing, Moon.

Cik Tie@Akak said...

macam-macam kegilaan sekarang ni...

che'pi said...

hey sexy ladies... Gangnam style tet tet tet dum dum .... hehehe aduss .. i pun dah kena ni cik moon...

syiela said...

hahhaha.. mcm2kan.. sporting sungguh dorang ni

Eida Milda said...

jeles lh tgk family nie....hehehehehe

prog muten said...

SALAM, SY ADA NAK JUAL TERMOMETER DIGITAL MURAH
MURAH HARGA BARANG RM20.00 (TIDAK TERMASUK PENGHANTARAN)
KEMPEN 1 RUMAH 1 TERMOMETER-(BUZZLE BERBUNYI BILA DAPAT BACAAN SUHU SEBENAR BADAN)
LAYARI BLOG DIBAWAH
http://termometer-digital-suhu-badan-bbt.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...