Tuesday, August 07, 2012

weekend

weekend duk umah je ...sabtu pak sutan kije ...ahad dia plak kelas ...isnin je la ada pun ..so kemain la bini dia berzikir ajak baiki crack2 yg ada n ajak beli cat nak cat grill yg kaler dah tompok2 tew akakakak . Teringat lg masa baru masuk umah 3 thn lepas ..tauke grill nih kemain la suh amik wrought iron kerawang2 bagai tew kan tapi nak wat cam na tauke budget saya ciput je ...ini je saya mampu ....tapi tauke nih sungguh2 la ckp nanti tak tahan u kena cat la bla bla bla ...elooo tauke kalau beza 100 200 tak pa nih beza sangat ......hahhahahah so sila la ukur baju di badan sendiri n pas beberapa tahun jadikan amalan mengecat grill sebagai aktiviti merapatkan hubungan suami isteri kah kah kah .....elo tauke cat lu pakai tarak elok la tauke ...u saja kan nak suh after few years i call u balik kannnnnnnnnnn kannnnnnnnnn

so pegi la kedai hardware kat kosmoplek tew ...kemain ramai org kat dalam tew ...pak sutan nak beli cat pun kemain lama nak tunggu .........so sebab dlm tew penuh ...anak anak sila duk kat luar je kay ....tp duk kat luar tew pun kemain gatal tangan tew ...jap jap usik paku2 tew kat sitew .

nih nak duk atas nih pun kemain kena paksa .......kejap je nih duk diap pastuh bangun balik . Dia org nih kadang gelak tak tahu kenapa ...ada je benda yg si abg buat bg adik ketawa terbahak bahak ...

pastuh duk sibuk tanya ....kita nak cat umah takkkkkkkkkkkkk amboiiiiiiiii tew nak mengecat sama la tew ....

tetiba nampak grey pun comey kan ...............hikssssssss





4 comments:

che'pi said...

biasak la tu bebudak..... hehehehe

kronik0102 said...

yaya dah jdk klon kak moon...gambar ketiga.....

Muja.. said...

yaya sangat comel... mesti mak dia dulu pun comell cam yaya gak :)

Miss Moon said...

mummy dia masa kecik tak comey ...

dah la itam ...cekeding laks tew akakakak